Lizard Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2011 Kot, kotem, ale powiedzcie mi, :cursinto moja siateczka na ryby, marze o Brytyjczyku, ale ma luba jest uczulona, teściowa zresztą też, więc siła wyższa pozwala mi mieć tylko psiaka Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterek-4 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2011 He he , a co Wy na to ? http://www.milanos.pl/vid-26382-Kompilacja-driftujacych-kotow.html Cytuj 150x50x50 + sump 103 l. 55 kg LR + 9 kg LS , cyrkulacja 2 x JVP 102, obieg At-306, odpieniacz - stożkowy, światło 2 x 54 t5 + HQI 70W + 120W LED, start 13.08.2010 Kupię szczepki korali miękkich i LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3PIOTR4 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2011 hehe ale jazda!! Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2011 #311130 SkoczekPL : #311128 matt321 :&&($&($#^%@%#&*^# bym gówniarza gołymi rekami Oczywiście mówisz o tym co kręcił a nie o tym co się znęcał. Bo ten biedny 3-latego nawet nie wiedział co robi. Na wszelki wypadek warto by obu i ich rodziców. Z takiej patologii nie wyjdzie nic dobrego. Teraz jeszcze ta sprawa z husky, dzisiaj dostałam info o podpalonym psie. I za coś takiego DO 2 lat więzienia. Wiem że to nie ten temat... ale jak chory jest kraj w którym zabijanie ma mniejszą szkodliwość społeczną niż kradzież. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2011 ja mam zawsze radoche jak oglądam ten : a kaktus na filmie wymiata a te też fajne http://www.milanos.pl/vid-29141-Kot-udaje-zdechlaka-ale-jest-pewien.html Cytuj akwarium 375l. , sump 126l. Pozdrawiam Damian Dombrowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenonPL Zgłoś Napisano 4 Lutego 2011 Wot, bydlak juz poluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rutra Zgłoś Napisano 4 Lutego 2011 nie koty a jednak...moje dwie siatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 4 Lutego 2011 nie mam kota bo nie lubie tych stworzen Ot inteligent przy akwarium ;d http://www.youtube.com/watch?v=HIz-jydF7m0&feature=related Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orzechopcja Zgłoś Napisano 4 Lutego 2011 A to moje sznury:waving A tu poważna rozmowa Używaj opcji Edytuj. mintaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 4 Lutego 2011 Uuuu, Chodi, ale żeś wdeeeepnął...ale przynajmniej nie jestem sam Chociaż w sumie ze dwa-trzy fajne koty w życiu spotkałem... Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 4 Lutego 2011 Ja to mam nerwa na te siersciuchy. Mieszkam w miescu gdzie co drugi sasiad ma kota. Jak stawiam auto pod domem to jeszcze drzwi nie zdaze dobrze zamknac a juz jakies bydle lezy na masce i sie tuli. Pomijajac slady lap to jak wlezie wiecej to sie spychaja i pazurami jezdza po lakierze. Poinformowalem sasiadow ze mam wiatrowke a w polsce koty sie zjada wiec niech trzymaja je w domach i chwile nawet pomoglo ale zona sie wygadala ze pieroly wygaduje i chyba naprawde musze kupic jakas strzelawke Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 4 Lutego 2011 #322942 chodi :Poinformowalem sasiadow ze mam wiatrowke a w polsce koty sie zjada To Twoja żonka nie słyszała o "polskiej" kuchni wietnamskiej Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskonur Zgłoś Napisano 3 Marca 2011 jakos pusto w tym watku wiec go troche ożywie Brytyjczyk (przez przypadek nasz) - Kilimanjaro po otrzymaniu nagrody na ostatniej wystawie A to tez kot (ale juz nie nasz): i to tez: Cytuj 310 litrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden Zgłoś Napisano 11 Marca 2011 a to mój sierściuch .... uwielbia się bawić z psem... a raczej go drażnić Cytuj Akwarium 180L Ricordea&Zoa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 11 Marca 2011 Hey, super sznaucer, zupelnie jak moj Max Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden Zgłoś Napisano 11 Marca 2011 Dzięki Adam Niestety przez zimę trochę się jej przytyło, ale ma już swoje lata... niebawem do strzyżenia idzie Cytuj Akwarium 180L Ricordea&Zoa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hyper72 Zgłoś Napisano 11 Marca 2011 a to moja pociecha:) Cytuj 750 litrów w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciapek Zgłoś Napisano 11 Marca 2011 Witam. Jakiej jest "maści"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hyper72 Zgłoś Napisano 11 Marca 2011 "silver tabby" Cytuj 750 litrów w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 Przyszły na świat w sobotę, 5 szt Teraz będzie wesoło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j@cek Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 To mój nowy nabytek do hodowli,kupiony w Niemczech więc go nazwałem Helmucik. Pozdrawiam. Jacek Cytuj Zbiornik Zlikwidowany:((Ale jeszcze tu wrócę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 ostatnie zdjęcia pt: "siemaaa" Darek gratki teraz będzie darcie na całego rano hehe:playing Cytuj Akwarium 180L Ricordea&Zoa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 Jak się prześledzi temat, to ma się wrażenie że wy te koty prądem celowo stresujecie, żeby fotki był bardziej sweetaśne hehe aż się chce przywołać filmik: Cytuj Moje skromne 200L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 W lublinie (26-27 marca) jest wystawa futrzaków także zapraszam Czy "Legatówka" będzie na wystawie ? Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2011 maleństwa rosną i zaczynają pokazywać pazury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach