Coltrane Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 A przypadkiem balansu bieli nie ustawia się na białej kartce a nie na szarej ? można ale biała kartka często będzie przepalona na zdjęciu Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 Ben Czy to jest ten montiporowy graal? Jaką solą pędzony? Dostałem próbkę magicznej soli, jedna podmiana i petarda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karollo_c Zgłoś Napisano 16 Marca 2016 Ty tak serio czy żartujesz? mobilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek J. Zgłoś Napisano 16 Marca 2016 (edytowane) Należy też wspomnieć o różnych rodzajach matryc, do tego, niektórzy mają skalibrowane ekrany, jak ja, co wprowadza ogromną różnicę. Edytowane 16 Marca 2016 przez Maciek J. (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 17 Marca 2016 Najlepszą matrycą jest kontrast,nasycenie,balans kolorów na co jest dowodem ten wątek i wiele innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2016 U mnie no3 zerowe , Montipory miażdżą kolorami nawet australijskie sunsety ...... Jutro strzelę foty , bo już noc na pokładzie i doczekać się nie mogę - tak obiecywałeś Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach