Prospero Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 np. u mnie okolice Castoramy na Jana Pawła lub też na giełdzie czwartkowej (Równa) i/lub niedzielnej (Start). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CoralHouse Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 Tak wspomniał Piotrek, Produkty AF będą dostępne na miejscu w Łodzi . W niedalekiej przyszłości nie tylko produkty AF ale również wiele innych. A to jeszcze nie koniec nowości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 Brzmi obiecująco... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 24 Listopada 2014 No petarda Panie i Panowie...petarda... Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 24 Listopada 2014 Cały Asortyment Aquaforest będzie dostępny również od najbliższego czwartku na Giełdzie w Łodzi na nowej hali BOX 9 w Firmie Aquamarine. Stoisko jest czynne w każdy czwartek od 12.30 do 17.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2014 Trza bedzie przyjechać i pokupić. Mam nadzieje że na giełdzie hurtowej będą ceny hurtowe. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 24 Listopada 2014 Kurczaki...ale giełda to giełda tylko w czwartki i tylko w określonych godzinach, kiedy ktoś pracuje do 17 to nie ma szans tam dojechać. A jak otworzy się "coś" gdzie będzie można odbierać np. w weekend i na spokojnie pooglądać, a nie na wariata jak na giełdzie bo tam zawsze pierdylion wiary się przechadza to będzie super, jeszcze jak będzie coś więcej niż produkty AF czyli sprzęt, a nawet życie to już będzie sklep "pełną gębą". Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2014 Bartosz jak będziesz coś potrzebował to daj cynk ja tam dość często bywam mogę Ci kupić potem sobie odbierzesz w mieście kubusia puchatka bez majtek:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2014 po Kilku miesiącach ciężkiego myślenia odpalili Reef Maxa w Galerii Łódzkiej( Jedna Krewetka,Błazenek,dwa Korale i Skała) Pozostałe zbiorniki nadal puste rzekomo ktoś inny im je odpala Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 25 Listopada 2014 po Kilku miesiącach ciężkiego myślenia odpalili Reef Maxa w Galerii Łódzkiej( Jedna Krewetka,Błazenek,dwa Korale i Skała) Pozostałe zbiorniki nadal puste rzekomo ktoś inny im je odpala Co to ma wspólnego z tytułem tematu? Dla przypomnienia: Sklepy w Łodzi???? Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2014 Bo to zjawisko w Łodzi . Może urodzi się nam jakiś sklepik:-)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuba41 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2014 Witam,nie wiedzialem w jakim dziale to pisac wiec jest tutaj.Mam pytanie do szanownych kolegow z okolic Lodzi czy ktos sie moze wybiera do Marek w sobote po piatkowej dostawie?Wysylke maja tylko powyzej 200pln a ja potrzebuje kraba Mitraxa ktore maja byc,Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 26 Listopada 2014 To zapytaj jak będą i zaklep. Z tymi dostawami to często loteria. Zamawiają jedno - przychodzi drugie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2014 Co to ma wspólnego z tytułem tematu? Dla przypomnienia: Sklepy w Łodzi???? A Aqael ZOO w Galerii Łódzkiej to co to niby jest jak nie sklep o nim właśnie mowa, Kuba Tomek 9 Grudnia przecież ma jechać zadzwoń do Tomka z Erybki i on ci zostawi a Tomek odbierze jak będzie na sklepie Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acezary Zgłoś Napisano 28 Listopada 2014 Witam,nie wiedzialem w jakim dziale to pisac wiec jest tutaj.Mam pytanie do szanownych kolegow z okolic Lodzi czy ktos sie moze wybiera do Marek w sobote po piatkowej dostawie?Wysylke maja tylko powyzej 200pln a ja potrzebuje kraba Mitraxa ktore maja byc,Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Kuba - ja chętnie też wziąłbym jakies 2 - 3 mithraxy. Jeżeli nikt nie będzie jechać to możemy zamówić razem. Cytuj [420L] by acezary - jest || Szkiełko 140x50x55h - 385l + sump 110l, 120W LED + 2xT5 54W, odpieniacz Black Pearl by Sebastek, NJ2300 64l CUBE - było || Szkiełko 40x40x40 | światło - 2 x PC Aquael | kaskada FZN2 z Purigenem + Chemipure |Tunza Nanostream 6015 | 8kg LR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
To tylko Ja Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2014 byłem na giełdzie dziś w Aquamarin i po rozmowie dowiedziałem się że wszystko co mają w Coralhouse jest do załatwienia w przeciągu tygodnia. A ceny mają bardzo przyzwoite jeśli chodzi o sól. Cytuj 100/40/50h sump 90/39/45h obieg: jebao dc3000. cyrkulacja: 2x rw8. RO PS1000int, reaktor bp twistman lampa diy 170W led + 2x39W t5 Robi się: 145/70/50h sump 98/60/40h, obieg: jebao dct12000, cyrkulacja 2x rw8 + 10x loc line 1/2" w około akwarium, odpieniacz RO PS3000 na pompie dct6000, reaktor bp twistman, reaktor wapnia twistman, światło ATI Sunpower 8x54 + 2x54W led RB, dopełnieniem sterowania jest Apex w wersji gold... C.D.N Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2014 Podaj pliss ceny soli. Sent from my Lumia 925 Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2014 AF już nie tylko w czwartek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuba41 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2014 to dzisiejsze zakupy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2014 Nie, ale zapraszam na zakupy do CoralHouse z odbiorem osobistym w Łodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2014 Gdzie w Łodzi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2014 Możliwości jest kilka. Łódź - Karolew/Retkinia (okolice Wróblewskiego), Górna (ICZMP/Giełda) oraz Konstantynów Ł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2014 Acha więc umówiony termin i miejsce. A cennik produktów w CoralHausie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2014 Tak, często bywam tu i tam więc często może to też być wygoda dla kupującego. Oczywiście odpadają koszty wysyłki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 U Michała w Botii była wczoraj dostawa. Trochę koralowców , rybek dla każdego coś dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach