kareks Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Żywica zawsze jest w Cykadzie na Przybyszewskiego, maja tez sól i troche preparatów. A ostatnio nawet zakupiłem tam krewetki czyszczące w dobrej cenie. Za wiele tam nie ma ale cos jednak jest i mozna pogadać . Cytuj 650l w obiegu prowadzone na paletkach plus NoPOx, odpieniacz SKIMZ SM201, obieg Jebao 8000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Dzięki Panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2015 Byłem po raz pierwszy w Cykadzie i moje odczucia są pozytywne, są dwa zbiorniki Czyste i widać że zadbane, były Jeszcze dwa błazenki i Pterapogon, z tego co wiem to dostawy są sporadycznie bo starają się kupować tylko zdrowe zwierzęta Preparatów jest też wybór jak i sole są również czego nie można powiedzieć O Rybarium bo nie raz nawet Wiadra Reef Crestals 4 KG nie mieli, Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2015 Ja niestety mam kiepskie odczucia,bo pan próbował mi wcisnąć nie dość że suchą jak pieprz żywice, to jeszcze cena była bardzo "okazyjna" - jedyne 45zł za 600g... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin1982 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2015 Jak będziesz gdzieś na Gornej to wpadnij, mam jeszcze ze 20 litrów żywicy w dużym worku.Weź tylko jakąś torebeczkę na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2015 ...Ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adareni Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2015 Witajcie czy był ktoś z was dziś w Botii? w pierszej dostawie po nowym roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2015 Michał mógłby informować łodziaków o dostawach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 potwierdzam że Była dostawa, pierwsza w tym roku u Michała a w niej bezkręgowce (LPS,,SPS,Miękkie,Krewetki,Ślimaki) oraz Ryby kolejne co dwa tygodnie Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo120288 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Jest cos ciekawego z spsów? Cytuj 125l cube+81sump|10kgLR+4,5kgLS|ATI Sunpower 6x24w t5|deltec ap600|2x6015|nj2300|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilikebeer Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Witam, wybrałem się wczoraj do Sea World w Pabianicach, żeby w końcu zamówić zbiornik i sump i pocałowałem klamkę. Byłem tam po otwarciu kilka ładnych miesięcy temu i zapowiadało się fajnie, dlatego też nie rozglądałem się za innymi sklepami. Dzisiaj znalazłem wzmianki na forum że się zamknęli/przenieśli... Czy w związku z tym możecie polecić miejsce gdzie z czystym sumieniem można zamówić zbiornik w woj. Łódzkim. I w niedalekiej przyszłości żywą skalę? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo120288 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Witam kolege z zdw sump smialo mozna zamowic na retkini firma Bart-glass.Jesli zalezy ci na jakosci i wygladzie a pewnie tak jest lepiej odpuscic ta firme i poszukac czego w innych woj. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Pablo120288 (wyświetl historię edycji) Cytuj 125l cube+81sump|10kgLR+4,5kgLS|ATI Sunpower 6x24w t5|deltec ap600|2x6015|nj2300|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilikebeer Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Witam , czyli twierdzisz że nie ma w naszej "okolicy" firmy która porządnie zrobi zbiornik? Rozumie że w tej firmie Bart-glass można zamówić sump ale już niekoniecznie dobrze wykonany zbiornik OW? Zamówiłbym w erybce, jak przypuszczam wiele osób tutaj, ale sądziłem że na miejscu też zamówię to bez większego problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Na giełdzie zoo w czwartki jest paru producentów akwariów z polski . Przyjechać , zamówić i za tydzień odebrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo120288 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Nie ma szans.Sam zamowilem w bart-glassie bo tak mi polecono i jak dla mnie fuszera.Cena bardzo atrakcyjna ale nie o to w tym chodzi wyslalem pw napisz do przemka http://akwarium.szczecin.pl/ Cytuj 125l cube+81sump|10kgLR+4,5kgLS|ATI Sunpower 6x24w t5|deltec ap600|2x6015|nj2300|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoś się z wymiarem do Prospero, nie będzie może mega tanio ale jakościowo miazga no i na miejscu jest produkcja. Sent from my Lumia 925 Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilikebeer Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Dzięki Panowie za pomoc. Będę się kontaktował z ww. Ps. A co do żywej skały, jest miejsce w Łodzi gdzie można ją dostać w dobrej jakości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morfeusz1976 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Ja byłem wczoraj u Michała w Botii. Moje pierwsze "żyjątka" mają się dobrze a i sprzedawca bardzo miły człowiek ( kolega "adareni" też tam był jeśli dobrze poznaje z avatara ? ) Edytowane 10 Stycznia 2015 przez morfeusz1976 (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium 104x50x60, ATI 8x39w dimm, Skimmer Skimz Oval SV203, Gyre XF130 + RW8+RW8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Miły fakt, a LR ma też bardzo dobrej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilikebeer Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Czyli w naszej okolicy po żywą skałę uderzać do Botii? Trzeba faktycznie umawiać się telefonicznie przed przyjazdem, bo taka informację znalazłem na ich stronie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 W naszej okolicy LR tylko u Michała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Czy w związku z tym możecie polecić miejsce gdzie z czystym sumieniem można zamówić zbiornik w woj. Łódzkim. Pozdrawiam serdecznie. Jeśli zależy Ci na naprawdę przyzwoitym zbiorniku to napisz do Pabiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Było coś ciekawego w Botii?? Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilikebeer Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Jeśli zależy Ci na naprawdę przyzwoitym zbiorniku to napisz do Pabiana Ostatni raz na forum był w Maju ubiegłego roku - jeżeli to ten Pabian - to obawiam się że kontakt z nim jest trochę utrudniony chyba że posiadasz jakiś namiar na Niego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Pabian nadal robi baniaki ale jak liczysz na szybki termin to się przeliczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach