Skocz do zawartości
thomash666

[K/P] Rozgwiazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

jako, że kończy się jedzenie naturalne dla mojej kreweci poszukuję czegoś do dokarmania :)

Jeżeli znacie źródło, gdzie można nabyć mrożone rozgwiazdy, albo macie jakie żywe, np. nie reef safe to chętnie przygarnę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Krakow, jesli jestes z pobliza to moge Ci odławiać. Codziennie moim patentem z igłą na końcu wyławiam z 20...

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurier 18 zł

ale to może nie przezyć wiec nie polecam. lepiej mrożonki jesli do takich masz dostep

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byś jechał przez Łódź, to mogę zacząć zbierać dla Ciebie asteriny, które miałbym zamiar spłukać. Regularnie pojawia mi się kilka sztuk co parę dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurier 18 zł

ale to może nie przezyć wiec nie polecam. lepiej mrożonki jesli do takich masz dostep

Spoko, nie muszą przeżyć i tak je zamrożę. Ważne żeby miały trochę wody co by się nie zdążyły zepsuć :).... PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.