pio7 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Jak by ktoś był zainteresowany to od poniedziałku 10.10 będą w Biedronkach. Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 4 Października 2011 z ulotki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamszot Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Dobre wiadomości! Szukałem jakiś czas temu. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Jak ktoś ma listwę montowaną w "dziwnej" pozycji (do góry nogami czy bokiem) to zakup powinien poważnie przemyśleć - u mnie wypada 1/3 wtyczek, listwa słabiutko trzyma. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 no popatrz tez z biedronki pracownik ??? czy z ulotki ? Ze strony sklepu, mają gazetkę z wyprzedzeniem tygodniowym. Kulka fajnych rzeczy u nich kupiłem Ostatnio furorę zrobiła mała lampka do kuchni, dokładnie taka jakiej szukała żona Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Temat wraca jak bumerang. Ta listwa to lipa i tyle. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boogiee Zgłoś Napisano 4 Października 2011 mnie się zawsze sprawdzały przedłużacze Legrand z castoramy. Łatwe do mocowania i trzymają wtyczki w gniazdach. używam sześcio gniazdowych z wyłącznikiem i bezpiecznikiem. Cytuj 54 l 250 L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 4 Października 2011 A dlaczego lipa ?? Prąd słabszy płynie przez te gniazdka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darev Zgłoś Napisano 4 Października 2011 kupiłem 2 sztuki i jedna już poszła z dymem, zwarcie zrobiła żarówka w wyłączniku i wywaliło "korki"; druga śmiga pozdrawiam Cytuj 200 litrów słonej wody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Biedronkowki maja jedna zalete - wylacznik na kazde gniazdo. I wady, w tym zle usytuowanie tychze. Zadne dwa zasilacze nie mieszcza sie obok siebie. Osobiscie polecam te, drogie jak pieklo i w 100% ergonomiczne i efektywne. http://shops.zubibu.com/a/conrad-pl#product_4df2cfef7826c96193000044 Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boogiee Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Te są tylko piekielnie drogie. Biedronkowe się po prostu rozlatują, przynajmniej w trakcie mojego użytkowania. Cytuj 54 l 250 L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Nie ma co wielkiego oczekiwać po przedłużaczu za takie pieniądze Cena adekwatna do jakości Ale się skusze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Moja jest przykręcona od roku i nic się z nią nie dzieje, kilku kolegów też ma i również nie narzekają temat założyłem bo ja w swoim czasie chciałem dokupić kolejny. Więc jak ktoś będzie chciał to dałem cynk gdzie i kiedy Nikogo nie namawiam ani nie zmuszam Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Mi w sumie oba działają,choć jeden coś czasem szwankuje. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 ja mam i nie narzekam. za taki pieniadz jest naprawde ok, w poniedzialek mysle jeszcze ze 2 dokupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domator1 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Miałem dwa, teraz pracuje jeden a z powodu że jeden ze starości już padł. A jak znam życie to jest już kilku chętnych na te przedłużacze i nie długim czsie na allegro będą po 25 zł nie mówie to o nas forumowiczach ale o handlażach co patrzą zariobic nawet jak wy to nazywacie na " byle czym " Edytowane 6 Października 2011 przez nika pkt. 8 Regulaminu (wyświetl historię edycji) Cytuj REAKTYWACJA z 120 na 250L 28.04.2010 w przyszłości 170x70x60 250L , 4x39w 2x24w , sump 100L , 29kg LR, 18kg LS , odpieniacz Wave Beast 1200 po przeróbce na ala deltec , Pompa Obiegowa NEW - JET 3000l/h , Cyrkulacja 2 x 5000L/h 1 x 12000L/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plewek01 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Dla mnie te listwy to porażka...lepiej rozejrzeć się w temacie firmy LESTAR. Solidne i z długą gwarancją, a i działają przy przepięciach nie tylko z nazwy przepięciowych Cytuj Mój Nanokostek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 5 Października 2011 nie kupować tego uwaga grozi pożarem !!! Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 5 Października 2011 ja mam trzy i jest ok . nic się nie wydarzyło od czasu zakupu a mam podpiętą np lampę 2x150W i nieraz pod tą samą listwę podłączałem też klimę . @Waldi masz jakieś przykre doświadczenia z tymi listwami ,czy słyszałeś tylko o ich awaryjności? Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa Zgłoś Napisano 5 Października 2011 Nie mogłem się powstrzymać Zięba Usiadła zięba na dębie: – Na pewno dziś się przeziębię! Dostanę chrypki, być może, Głos jeszcze stracę, broń Boże, A koncert mam zamówiony W najbliższą środę u wrony. Jęknęły smutne żołędzie: – Co będzie, ziębo, co będzie? Leć do dzięcioła, do buka, Niech dzięcioł ciebie opuka! Podniosła lament sikora: – Podobno zięba jest chora! Gil z tym poleciał do szpaka: – Jest sprawa taka a taka, Mówiła właśnie sikora, Że zięba jest ciężko chora. Poleciał szpak do słowika: – Ze słów sikory wynika, Że zięba już od miesiąca Po prostu jest konająca. Słowik wróblowi polecił, By trumnę dla zięby sklecił. Rzekł wróbel do drozda: – Droździe, Do trumny przynieś mi gwoździe. Stąd dowiedziała się wrona, Że zięba na pewno kona. A zięba nic nie wiedziała, Na dębie sobie siedziała, Aż jej doniosły żołędzie, Że koncert się nie odbędzie, Gdyż zięba właśnie umarła Na ciężką chorobę gardła. Cytuj Kostka 100x100x50cm, Oświetlenie: 12 x 39W, ATI Sunpower Cyrkulacja: 2 x Tunze 6095, 1x Tunze 6055 Obieg: NewJet 4500 Reaktor Ca, DIY Sól: Tropic Marine Pro Reef, RedSea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 5 Października 2011 ja mam trzy i jest ok . nic się nie wydarzyło od czasu zakupu a mam podpiętą np lampę 2x150W i nieraz pod tą samą listwę podłączałem też klimę . @Waldi masz jakieś przykre doświadczenia z tymi listwami ,czy słyszałeś tylko o ich awaryjności? tak ,miałem to coś jakiś rok temu też z biedronki i podłączona była tylko lampka nocna,zrobił sie smród ,dobrze ze byłem w domu ,czarna się zrobiła listwa ,stopiła sie, mineło raptem kilka dni kolega też ja kupił i to samo bałbym się to samo zostawic w domu Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczomp Zgłoś Napisano 5 Października 2011 są dobre dla systemu: podłączyć i zapomnieć, bo w przypadku ciągłego wciskania i wyciągania wtyczek mogą okazać się za mało wytrzymałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 5 Października 2011 tak ,miałem to coś jakiś rok temu też z biedronki i podłączona była tylko lampka nocna,zrobił sie smród ,dobrze ze byłem w domu ,czarna się zrobiła listwa ,stopiła sie, mineło raptem kilka dni kolega też ja kupił i to samo bałbym się to samo zostawic w domu Wynika z tego,że trzeba mieć szczęście Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3PIOTR4 Zgłoś Napisano 5 Października 2011 Ja mam już parę miesięcy dwie sztuki i jak do tej pory działają bez zarzutu. Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedikk1 Zgłoś Napisano 5 Października 2011 Czytając to, przypomniała mi się Seria Niefortunnych Zdarzeń... I ciotka, która nie dotykała klamek bo bała się że wybuchną, i nie paliła w piecu bo bała się pożaru... Samo z siebie nic nie wybuchnie, nie ma cudów, jeśli coś się dzieje to znak, że robi się z listwą coś, do czego nie została przeznaczona (np leje wodą z akwarium - chyba trzeba w suchym miejscu ją postawić?) albo coś jest nie tak z instalacją elektryczną, nie z listwą xd Bądź co bądź została dopuszczona do handlu, normy spełniła to znaczy ze sama z siebie nie podpala domu bo tak o sobie postanowiła... śmiać mi się chce listwa to listwa, sądząc po cenie solidna pewnie nie jest, ale jak ktoś ma złą instalację elektryczną w domu, lub nagina możliwości zwykłej listwy to lepiej niech zainwestuje w elektryka albo w drogie listwy, a nie straszy innych że sama z siebie sie topi i wywołuje pożar... ludzie! biedronkowa ZUA listwa piromanka ;p Cytuj 2011 30_Gallon_Nano_Reef 2015 2017 60_Gallon_Nano_Reef 20... SevenReefs.pl / Seven Reefs Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach