lukaszra Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 ktore sklepy online polecacie ?? pozdrawiam i dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 www.ReefShop.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 www.ReefShop.pl ,ja jestem mile zaskoczony ,obsługą i towarem polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bazyl Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 Zdecydowanie Aquamedic. Jak już ktoś odbierze telefon albo odpowie na maile (raczej niemożliwe), to się okazuje że nie ma. Także układ super bo kaska zostaje w portfelu. Także gorąco polecam. Cytuj 600 litrów , w obiegu 750 l, , LR 70 kg, PS Hyperion , Franek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markorz Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 Ja polecam Erybkę na drugi dzień paczka w razie problemów dzwonią i doradzą.W www.ReefShop.pl jeszcze nie kupowałem także nie mam zdania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 star fish Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 dziekuje Wam star fish podaj linka please Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 Wpisz sobie w google. Nie ma linkowania. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 star fish, coral farm i salarias Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 Wpisz sobie w google. Nie ma linkowania. wpisalem i znalazlo nie koniecznie strone z morkim stad moje pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 matko..... przestań........ wpisz star fish akwarystyka ........... Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 matki to ty w to nie mieszaj ,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 sorki Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 sorki jednak masz władze w guziczkach łups i niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 Coral Farm majac w ofercie tylko korale na dodatek w cenach z kosmosu ciezko nazwac sklepem. Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 jeśli chodzi o sklep ze sprzętem i akcesoriami to thcskiba nie wciska doradzi Cytuj baniaczek 450+160sump oświetlenie t5+led obsada koralin mieszana mieszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanuszD Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 Grzesiek mówisz o tym ?Mój odnośnik Cytuj http://nano-reef.pl/topic/48524-moja-rafa/page__hl__%2Bmoja+%2Brafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 Si Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zachu Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 Coral Farm majac w ofercie tylko korale na dodatek w cenach z kosmosu ciezko nazwac sklepem. bardzo lubie ta wypowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 Zdecydowanie Aquamedic. Jak już ktoś odbierze telefon albo odpowie na maile (raczej niemożliwe), to się okazuje że nie ma. Także układ super bo kaska zostaje w portfelu. Także gorąco polecam. masz u mnie plusa bazyl w tym sklecie naprawdę ciężko wydać pieniądze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubek_77 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 masz u mnie plusa bazyl w tym sklecie naprawdę ciężko wydać pieniądze mówicie o tym w Wawie? przesadzacie... ja tam dość regularnie wydaje pieniądze... na mrożonki w końcu sprowadzili się pod okna mojej pracy więc "czasami" zaglądam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenar Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2011 Coral Farm majac w ofercie tylko korale na dodatek w cenach z kosmosu ciezko nazwac sklepem. Woow Grzegorz, niezłe stwierdzenie, to w takim razie możesz wtawić linka do jakiegos on-line sklepu gdzie można dostać takie same korale (wymiar i kolor!) w niższej cenie? Czy też po Twojemu "ziemskiej" cenie? Czekam z niecierpliwoscią!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2011 Woow Grzegorz, niezłe stwierdzenie, to w takim razie możesz wtawić linka do jakiegos on-line sklepu gdzie można dostać takie same korale (wymiar i kolor!) w niższej cenie? Czy też po Twojemu "ziemskiej" cenie? Czekam z niecierpliwoscią!!! Też się zdziwiłem czytając, za 10-30 funtów można dostać kurduplaste fragi które trzeba oglądać przez lornetkę A tu masz za 40 całkiem fajne kawałki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenar Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2011 No i własnie o to mi chodzi, nie wspominając o kolorach tych Acropor które zostały już sprzedane i nie ma ich na stronie. Ale jeżeli ktos chciałby zobaczyć, bo fotki mi zostały to zawsze moge przesłąć na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyzak Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2011 70% wartości sklepu potrafi spierd.. kurier. Paczka ze Śląska do Wielkopolski przez Szczecin ?!?! Jutro będę musiał się obudzić o 6 rano aby dodzwonić się do debili z DPD żeby z łaski swej kurier jutro przywiózł mi żywą skałę i inne gadżety. Inaczej Swoją drogą 100% zadowolenia z eRybki, ponieważ raz że zadzwonili w czwartek się upewnić czy odbiorę, dwa już uświadomili mnie żebym w poniedziałek nie odbierać paczki - zrobią nową i nowa wysyłka. Co więcej dali mi wybór i jutro także nie musiałbym odbierać gdyby jakikolwiek książę zapukał do mych wrót. Trzy - nawet podjechałbym te 40 km odebrać osobiście do magazynu "DPD- Dojdzie Paczka Dupku" - "mam siedzieć w domu w ciepłych kapciach i czekać bo ja jestem klient i ma przyjechać pod drzwi" Cztery - z powodu braku taniej grzałki dostanę 2x droższą na koszt firmy. Cytuj Obecnie suchy dok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach