SkoczekPL Zgłoś Napisano 7 Marca 2012 Szanowne posolone Koleżanki, oraz drugie - ładniejsze, połówki posolonych Kolegów. Z okazji Dnia Kobiet dużo zdrówka dla Was, pomyślności w życiu prywatnym i zawodowym, "morszczankom" życzymy dużych baniaków (wiem brzmi głupio ale chodzi mi o akwaria ), a towarzyszkom życia naszych kolegów - życzę dużo jodu w domu i żeby miejsca nie skąpiły pod nowe i większe zbiorniki :clap: Co by nie napisać, Wasze Zdrowie Nasze Panie! :wine: :animier: Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 7 Marca 2012 Dokładam sie do życzeń najlepszego Panie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 7 Marca 2012 Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 życzę nam wszystkim więcej kobiet, wiecej aktywnych Pań na forum Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 życzę nam wszystkim więcej kobiet o tak Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Drogie Panie. Najlepsze zyczenia dla Was. Zyczenia zdrowia usmiechu , pomyslnosci i cierpliwosci do nas i naszego hobby. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Szklanki zdrowia, szczęścia garnca Życzę w dniu ósmego marca! Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agniecha Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 W imieniu wszystkich pań - dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Dołączam się do życzeń Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Najlepszego PozdrT P.S. I najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet dla naszego wspaniałego Admina - Skoczka Cytuj zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium MOJE AKWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 To ze Kopernik byla kobieta to wszyscy wiemy ale Skoczek??? Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andretti Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 To co Panowie - OBCHODZIMY to święto w przedszkolu śpiewaliśmy tak : " Dzień Kobiet, Dzień Kobiet, Niech każdy się dowie, że dzisiaj święto dziewczynek ! " Wszystkiego Dobrego ! Niech Wam koraliki pięknie się pompują ! Cytuj PŁYTKIE.... 150L, 6x39W , Tunze ReefPack, Obsada : miękkie oraz LPS http://nano-reef.pl/forums/topic/79258-płytkie-akwarium-2016/#comment-991136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego najlepszego drogie Panie - w całym roku :czapki z głów:) Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 P.S. I najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet dla naszego wspaniałego Admina - Skoczka Hehehehe, Tomciu...... dziękuję w imieniu mojego synka, bo dziś mój drugi Junior - Sebastian kończy dwa latka Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Dołączam się do życzeń Cytuj Akwarium 180L Ricordea&Zoa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Dzisiaj naszym słonym Paniom życzymy słodyczy. Najlepszego. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Dołączam się do życzeń Zdrówka Pozdrawiam Rafał Cytuj AKWARIUM - ok.650litrów w obiegu !!! ZBIORNIK ZALANY !!! START 07.11.2012r. Akwarium 150x65x60+sump 80x40x45, LR 60kg., odpieniacz mBK200, obieg NJ6000, lampa LED PS Phobos, i takie tam .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kojaczek5 Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 pozwolę sobie zająć głos i DZIĘKUJEMY ZA PAMIĘĆ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Hehehehe, Tomciu...... dziękuję w imieniu mojego synka, bo dziś mój drugi Junior - Sebastian kończy dwa latka na mnie zawsze możesz liczyć PozdrT Cytuj zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium MOJE AKWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Panowie święto kobiet kojarzy się z goździkami i rajstopami, a wy tu wyskakujecie z tulipanami Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Panowie święto kobiet kojarzy się z goździkami i rajstopami, a wy tu wyskakujecie z tulipanami Oj tam Ale fakt, u mnie Panie w pracy dostały po "gwoździku i czekoladzie" - nie chcieliśmy się wygłupiać z rajstopami bo nie daj boże któraś by dostała nie ten rozmiar i by była afera Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzio Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 NAJLEPSZEGO miłe Panie a jak goździk to koniecznie złamany+rajstopy no i koniecznie pijany wręczajacy za to w Rosji to święto państwowe i dzień wolny od pracy (w ramach walki z nalogiem napewno) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-0qAgZFQljY Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 wszystkiego co najlepsze! Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapitan.andrzej Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Najlepszego kobitki Cytuj Akwarium: 320x70x70+ sump niestety słodkie przymierzam się do morskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach