r_33 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 pamiętaj o pochwaleniu się akwarium:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 A ja rzuciłem papierosy, zamiast wypalać parę tysiaków rocznie mocze je w słonej wodzie Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eliza Seemann Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 Stare posty tu były kiedyś, teraz czasu brak a i umiejętności we wstawianiu zdjęć też. Aktualnie baniak 460 l. Jakoś się buja - cisano, korale się nie mieszczą, przestrzeń się skurczyła... Czyżby się udało...? jakiś czas temu.... oraz nowy pusty jeszcze zbiornik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 Ladne;) Czekam na ta 800l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eliza Seemann Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 pamiętaj o pochwaleniu się akwarium:0 Coś tam udało mi się wkleić ale skoro wiem ja to może skorzystam z zachęty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 A ja rzuciłem papierosy, zamiast wypalać parę tysiaków rocznie mocze je w słonej wodzie to tak samo jak ja utrzymanie 600 litrowego akwarium jest tansze od fajek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 Oj akwarium u mnie to jak członek rodziny. Co chwilę o coś woła na równi z dzieciakami ☺ Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr7 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 Pewnie i mnie dopadnie, żona oczywiście zgadza się na większe akwarium......... ale po remoncie kuchni. P. Cytuj Takie tam 53L, 50x30x35, Koralia Nano, Tunze 9001, kaskada HBL501, lampa LED, SPECTRA, 30W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 Ja mam jeszcze drugą miłość (poza nową do solNiczki), mój samochód Niestety, coraz rzadziej odwiedzam myjnię bezdotykową, a kosmetyki do polerki i woskowania kupione na poczatku roku (z myslą o zabezpieczeniu na zimę) i maszynka do polerowania nadal nie tknięte. Silikon do zabezpieczenia uszczelek drzwi tez odłogiem leży, bo przeciez trzeba czuwac przy akwarium. Ale poprawię się, na wiosnę zrobie auteczko na wysoki połysk, jak już uruchomię planowane 200L. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach