luft Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 Moi drodzy w lidlu dobra piana w cennie 2,22 zł za 0,66l ! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 daj spokój - bo jeszcze z długiego weekendu zrobi się dzień imprezy i 2 dni leczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 i doszły mnie słuchy, że ponoc w marketach Polo puszka za 1,49 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obelix Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 wystarczy nie dopuszczać do kaca i po kłopocie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 Pojade z kamera - bedzie jak z TV w media czy gdzies ;) Jak znam zycie malo sie nie pozabijaja o to piwo ;) Ja tam wole pojechac do mojego sklepiku o wdzięcznej nazwie "Kacuś" i kupić np. Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obelix Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 ja i tak będę się raczył raczej tym piwkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 Mmmmm, Obołon Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 Moi drodzy w lidlu dobra piana w cennie 2,22 zł za 0,66l ! Mariusz co Ty za wyroby piwopodobne pijasz? Jest na rynku sporo lepszych piw, np.: http://www.browarfor...loslaw-pilzner/ Cytuj "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 Moi drodzy w lidlu dobra piana w cennie 2,22 zł za 0,66l ! Tego bym za darmo nie chciał Cytuj akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 Tego bym za darmo nie chciał True... me too Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 Oj panowie i panie ! i tak ja mam największy wybór piwa ! ok 1200 tylko rodzimych belgijskich o zagranicznych "siczkach" nie wspomne! Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 Oj panowie i panie ! i tak ja mam największy wybór piwa ! ok 1200 tylko rodzimych belgijskich o zagranicznych "siczkach" nie wspomne! @robi kiedy na degustacje mozna wpasc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boogiee Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 ja piwo warze sam :-P jak mam czas czyli nieczęsto ale za to polecam każdemu zrobienie w domu "minibrowaru" . Niesamowity smak Cytuj 54 l 250 L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 e tam najważniejsze żeby sponiewierało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 e tam najważniejsze żeby sponiewierało e tam od piwa chce się spać i bandzior rośnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 e tam najważniejsze żeby sponiewierało no właśnie przygotowuje sie na słony poniedziałek. Paczuszka zakupiona Na smaka to mozna kupic sobie regionalne... Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boogiee Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 Choćby piwo było z gówna, nic mu w smaku nie dorówna! Cytuj 54 l 250 L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2012 Piwo, które dobre jest do kazdej okazji to Perła, a na smaczek to lubie Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 odgrzebałem sobie swoj stary temat Żadnych promocji nie ma ale szukam w Krakowie sklepu gdzie kupic moge Fortune czarną. Ktos moze wie? p.s. Włodzimierz - w Płocku macie przyjemny wybór Teraz wiem dzieki czemu taki z Ciebie specjalista Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kośmid Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 Byłem tydzień w Mielnie czyli nad morzem. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim wyborem piw. Przeróżne, Gawrosze żurawinowe, czekoladowe, rumowe. Jakieś czeskie podpiwki grejpfrutowe. Perła miodowa szła na hektolitry. Kolega robił fotki wszystkiemu nowemu, może wrzuce. Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
altum Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 Od siebie mogę dodać, że kto nie spróbował piw regionalnych, a pije "kompaniane" wyroby ten nie wie jak smakuje piwo ;P Polecam Fortunę - browar Miłosław - za całokształt, Kormoran - za piwa miodowe i owocowe oraz Ciechana - przed wszystkim za miodowe. Ja sam ostatnio zacząłem warzyć swoje, co prawda z brewkitów ale początek musi taki być, za niedługo przyjdzie czas na swoje zacieranie... Pozdrawiam wszystkich poszukujących nowych smaków Cytuj szkło 120x60x50 360L - 55kg LR + 18kg LS + 200L sump + pudełko, Blau 2x150W HQI (żarniki Blau 20.000K) 2x54W aktynika i białe, Deltec AP600, obieg NJ3000, cyrkulacja 2xJVP-102 + koralia 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzlew Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) mnie starego piwosza martwi ,coraz mniej wyczuwany zapach chmielu i smak specyficznej goryczy w browarze .kiedyś przeczytałem artykuł który mówił ,ze zamiast tego, dodają rożne świństwa {żółć bydlęca } o cenie chmielu ,itd.Czy na etykiecie musi być wymieniony chmiel? czy uważają za oczywiste ,ze tam jest ? np. piwko podwójnie chmielowane a w składzie woda i słód jęczmienny? Dawno już doceniłem smak niszowych browarów niestety są słabo dostępne Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez krzlew (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felipe Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 Od siebie mogę dodać, że kto nie spróbował piw regionalnych, a pije "kompaniane" wyroby ten nie wie jak smakuje piwo ;P Polecam Fortunę - browar Miłosław - za całokształt, Kormoran - za piwa miodowe i owocowe oraz Ciechana - przed wszystkim za miodowe. Ja sam ostatnio zacząłem warzyć swoje, co prawda z brewkitów ale początek musi taki być, za niedługo przyjdzie czas na swoje zacieranie... Pozdrawiam wszystkich poszukujących nowych smaków Całkowicie się zgodzę, mam to szczęście że mogę próbować piwek regionalnych (szwagier ma hurtownię piw niszowych :] ) i kompania piwowarska czy inne takie się umywają do nich.. Cytuj Było: http://nano-reef.pl/...morze-filipowe/ Było: http://nano-reef.pl/topic/89213-felipe-500l/#entry904769 Jest: ReefCube Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Mariusz, poszukaj Fortuny pod poniższymi adresami: Kraków: BeerGallery - ul. Dominikańska 3 BeerGallery - ul. Warszauera 10 Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez Włodzimierz (wyświetl historię edycji) Cytuj "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
newrom Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 Ul majora, mala budka za przystankiem autobusowym (od strony powstancow) maja kilkadziesiat roznych gatunkow. Natomiast jesli chodzi o napoje piwopodobne aka piwa z duzych browarow to zostalem milo zaskoczony smakiem tyskiego klasycznego. pozdr newrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach