luft Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 ja swojego nie zdradze!!!! Dobra Darek, możesz tkwić dalej w konspiracji Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Kiedys ktos powiedzial: -Ide do Debory A drugi na to: -Debora?nie slyszalem o takim klubie!gdzie to jest?! Ale i tak wole imiona:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Tak szczerze to po co Wam imiona? Imiona są w realnym życiu, na forum są nicki, nawet na zlotach, nie wyobrażam sobie wołać do chłopaków inaczej niż Crab, Kiflu, Tomioo, Inmar itd. po co? Mnie tez wołają seb i dobrze mi z tym A po co wam avatary, grupa, wiek, liczba postów, płeć, akwarium.... ?? Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) NJZN (niejedenznas) dane osobowe są w cenie Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez dieter25 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 jak ja lubię podsuwać/odświeżać Wam takie tematy Od razu widać ożywienie Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kośmid Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Kolega Szczepan ma na imie Krzysiek, Dieter25 to Anatol. Wszędzie jest drugie dno Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 DebMat, w avatarze to Ty? Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Anatol to nazwisko??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kośmid Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Wszystko ma trzecie dno Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 W avatarze to tylko ja Czy wygladam jak jakis klub na slasku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 W avatarze to tylko ja Czy wygladam jak jakis klub na slasku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Mnie przypominasz trochę Śląsk Wrocław Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 W avatarze to tylko ja Czy wygladam jak jakis klub na slasku? O nie, wygladasz duuuzo lepiej. Cytuj pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Tomasz-jeszcze sie nie zakolegowalismy a Ty juz sie ze mnie smiejesz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Tomasz-jeszcze sie nie zakolegowalismy a Ty juz sie ze mnie smiejesz:) I powiedz tu prawdę kobiecie... Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 No dobra-zobaczylam teraz slask wroclaw i powiem tak:podoba mi sie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Ach wybacz mnie niegodnemu twych stóp całować.... PS. Aaaa, podoba Ci się. W takim razie polecam się na przyszłość. Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez tomasz (wyświetl historię edycji) Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 No powiem ci takie komplementy trzaskasz, ze niejeden moglby sie od Ciebie uczyc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 hiehiehie Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 Widzisz Lufcik? Ktoś mnie wreszcie docenił na tym forum. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Dobra, mamy konkurs na najlepszy, najbardziej ociekający lukrem, banalny komplement To teraz ja! DebMat, nie możliwe żebyś to była Ty, w avatarze... Nie ma takich ładnych kobiet Wygrałem??? Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Seb - ładne, to mogą być kafelki w łazience. A kobiety to są piękne, nie ładne. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Ech widac ze chlopaki sa spragnieni ladnych twarzy w awatarach. Juz ja, Stani i Inmar im nie wystarczamy: D Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Ironista, atak na kontrkandydata nie jest najlepszą formą promocji... Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agataob Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Już kilku kolegów pisało do mnie jak do mężczyzny. Może mój nick ich zmylił Dla jasności dodałam imię. Cytuj 700 litrów wody - a ile zabawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach