tomasz Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2012 Miałeś szczęście że akurat dało się ledy podzielić na sensowne stringi, a nie zawsze tak jest. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yahoo Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 (.........) Teraz pewnie dostanę BANA za nieprzychylne wypowiedzi, oraz za brak przywitania w odpowiednim dziale. WESOŁYCH ŚWIĄT dla wszystkich. Dostaniesz bana za multikonto szerloku. Wesołych Świat. Skoczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek26 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) zamówiłem 2 chińczyki 120W,zobaczymy,miałem i tak wymieniać świetlówki wiec koszt jednej lamy,lampę t5 będę miał w pogotowiu,na lepsze ledy na razie mnie nie stać,może i bym uzbierał ale wole kupić jakieś życie,a własnej firmy nie mam i robię u prywaciarza wiec china town muszę się na razie zadowolić,w piatek może bedą wisieć nad akwa to dam relacje co do swiatełka a co będzie działo się dalej od strony technicznej,czas pokaże, wesołych Edytowane 23 Grudnia 2012 przez krzysiek26 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 jako, ze to Twoj pierwszy post, moim zdaniem powinienes dostac ewidentego banana. a jesli to multikonto (czym zalatuje) to normalnie, legalnie i zgodnie z regulaminem, piatke w twarz. Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 zamówiłem 2 chińczyki 120W,zobaczymy,miałem i tak wymieniać świetlówki wiec koszt jednej lamy,lampę t5 będę miał w pogotowiu,na lepsze ledy na razie mnie nie stać,może i bym uzbierał ale wole kupić jakieś życie,a własnej firmy nie mam i robię u prywaciarza wiec china town muszę się na razie zadowolić,w piatek może bedą wisieć nad akwa to dam relacje co do swiatełka a co będzie działo się dalej od strony technicznej,czas pokaże, wesołych Jak dojdzie przesyłka, to polecam dać jej parę godzin na nabranie temperatury i podsuszenie. Moja dwie dotarły w piątek i były trochę zaparowane. Urok pory roku. Potem ciesz się światełkiem ;-) Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek26 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 no mam nadzieje że będę się cieszył a nie pluł se w twarz heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 no mam nadzieje że będę się cieszył a nie pluł se w twarz heheh Jak chcesz to wdepnij na wątek z mojej stopki dzisiaj dodałem film z tymi ledami: "HQI vs T5 vs LED no name" i porównaj światełka ;-) Ja jestem zadowolony z tych ledów, zobaczymy co na to zwierzaki w akwa po miesiącu powiedzą. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 Wygląda bardzo fajnie, który model dokładnie założyłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 Z tego co wiem to http://allegro.pl/sciemnialna-lampa-led-120w-led-grow-nowy-model-i2885419491.html Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 Zalaczam stronke jesli ktos by chcial cos dobrac z Chin poza tymi prostymi lampami jest kilka innych modeli http://www.made-in-china.com/productdirectory.do?subaction=hunt&style=b&mode=and&code=0&comProvince=nolimit&order=0&isOpenCorrection=1&word=Fish+tank+led+light&by=%2Fproductdirectory.do Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 Niezły wybór. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 Grow light jesli kogos interesuje do AS http://www.made-in-china.com/productdirectory.do?subaction=hunt&mode=and&style=b&isOpenCorrection=1&word=grow+light&comProvince=nolimit&code=0 Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 A jak to kupić ? chińczyk sprzeda mi 1 lampe ? ta stronka to chyba dla hurtowników ? ciekawe ile by kosztowało sprowadzenie z chin ? Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 ejerzyk sprowadzał z Chin Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 A jak to kupić ? chińczyk sprzeda mi 1 lampe ? ta stronka to chyba dla hurtowników ? ciekawe ile by kosztowało sprowadzenie z chin ? Napisz do nich odpisza czy sprzedaja pojedynczo jesli producent to ma minimalne zamowienie Ale wskaze gdzie sprzedaja jego lampy na szt Ale jest tam wielu sprzedajacych na szt Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2012 Napisz do nich odpisza czy sprzedaja pojedynczo jesli producent to ma minimalne zamowienie Ale wskaze gdzie sprzedaja jego lampy na szt Ale jest tam wielu sprzedajacych na szt Nie widzę cen Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj .:: 300L ::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiQ Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2012 gdzieniegdzie ceny są gdzieniegdzie nie ma - trzeba pisać do chińczyka na pewno odpisze ... Cytuj no i się zrobiło 1000L - http://nano-reef.pl/...elowe-akwarium/ a teraz jest na sprzedaż ... http://nano-reef.pl/...akwarium-1000l/ http://nano-reef.pl/...akwarium-1000l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosa46 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2012 A mi dzisiaj lampa wpadła jednym bokiem do akwa. Nie wiem jak to zrobiłem ale jakoś potrącilem stelaż na którym stoi na akwa. Korki wywalily. Ja juz prawie zalała ze wydatki mnie czekają. A tu po godzinie schniecia lampa odpala jakby nic się nie stało. Normalnie cud wigilijny hehe. Jednak nie są takie złe te lampy. Cytuj Jebao WP40,led 120W,T5 2x24 ,310 litrów + sump 96 litrów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Szczesciarz Wesolych swiat Edytowane 24 Grudnia 2012 przez marine (wyświetl historię edycji) Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekturf Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2012 Panowie jak chcecie poszukać lampek i innych ciekawych towarów to na priv poproszę i odpiszę z linkiem. To będzie coś w rodzaju allegro tylko chińskie cena plus przesyłka etc bezpiecznie i pewnie. Ja tam kupiłem moją lampkę za 100$ Cytuj bbb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
popers Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2012 100 baksów? kosmos! ...to niczym prowokacja ...pw ofc. btw. wiadomo coś o ryzyku oclenia i opodatkowania tj. jakie są szanse czy to loteria? :-) - kojarzę, że znajomy sprowadzał jakieś fanty z Azji, Celnicy na dzień dobry poddali w wątpliwość wartość przesyłki i oprócz ww danin publicznych musiał płacić dla DHL za upoważnienie do załatwienia czynności celnych etc. - coś chyba ponad 100 zeta (nie pamiętam) + VAT + Cło. Cytuj Get a 5ish! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekturf Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2012 Zdziwilem się gdy na fakturze była wartość 20 $ pomyślałem że to jest jej faktyczna wartość i mocno przeplacilem. A teraz wiem, że piszą tak po to by uniknąć cła i vatu. Ale jak się celnik zechce przyczepić to cło doliczy jakieś 3 % Ale mi się nie przytrafiło nigdy. Cytuj bbb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2012 @kosa. Wyciągaj zasilacze.Wymyj je dokładnie w słodkiej wodzie i wysusz. sól w środku będzie świetnym przewodnikiem jak złapie trochę wilgoci i szlak trafi zasilacze. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zabster Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2012 Witam mam pytanie bo posiadam taka lampe chinską tylko bez sterowania . Koledzy jakie tam są podłączone potencjometry i gdzie ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2012 Jak masz bez sterowania to lepiej niech tak zostanie. To nie kwestia podłączenia potencjometru dwoma przewodami "bele gdzie" Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach