luft Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Duże z nas dzieci, które wiedzą lepiej od Mikołaja co w swojej solniczce by sie nowego przydało. Co wiec z okazji grudniowych świąt sobie sprawiliście lub kupicie na prezent z morszczyzny? Sam bardziej zrobiłem mikołajkowe zakupy rybne, i jakies kolejne raczej w styczniu Chociaż nie. Wczoraj od Biesia kupiłem Tripneustes gratilla Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teklak Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 A ja na mikolaja nie wiem czy sobie czy moim ulubiencom sprawilem wiekszy baniak:) w sumie to i ja i oni bedziemy zadowoleni. Ps. szukam dobrej lampy do 160l xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 A ja sobie kupiłem patelnie grillową, wszystkie ryby pływają teraz wyjątkowo grzecznie Swoja drogą piękny zwierzak. Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Do rafy kupuje sobie doktorka, ale z tego faktu jakoś 'szczęśliwy' nie jestem, bo padł mi poprzedni a ktoś musi obrobić pokolce W tym roku sobie na prezent kupuję M. zebrę chilumbę 'maisoni reef' do malawki http://213.180.95.58/fototavling/bidrag/medium/Metriaclima%20zebra_medium600.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 A ja sobie zpodalem na swieta zbiornik 400L do tego sump 100L, obieg NJ6000,odpieniek OrangeAgent od Mariuszduch, i lampke Maxpect Razor 160W ww trakcie zamawiania. A na szybko sliczna Tridacne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boogiee Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 refraktometr, dorobiłem również sumpa do akwarium w garażu z biotopem Polski Cytuj 54 l 250 L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urban15 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 A ja kończę przesiadkę do 128l pewnie rzutem na taśmę będę składał pokrywę w wigilię. Cytuj Akwarium wchodzi na obroty więc czas coś wrzucić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek_1970 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 elektrode redox do mojego aquareef metera. Cytuj v.1 http://nano-reef.pl/...-salonowa-rafa/ v.2 start 31.08.2013: http://nano-reef.pl/...ps-500l-oceanu/ v3 Start 17.02.2014 na Zeovit, do likwidacji, życie zostanie przeniesione do nowego szkła w wersji 4. http://nano-reef.pl/...-z-zeovit-500l/ v. 4 wystartowane 12.12.2014 130x80 i 50 cm wysokosci zasolone AF Reef Salt, bakterie probiotyczne i azotowego cyklu na start, do tego CaralA, CoralE, Pozywka bakterii probiotycznych. http://nano-reef.pl/...ra-na-powaznie/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 nowe większe słodkie szkło Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 tez na swieta koncze przesiadke dni wolne beda obfitowac w cudowne uczucie wiercenia, przykrecania, wieszania itd wokol baniaka Cytuj pozdrawia Magda 100l niefoto -start styczen 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Bubble, elegance i czerwona gorgonie. Przyszlo tydzien temu. Kurcze chyba choinke przestawie obok akwa, zeby prezenty mialy blisko (z nadzieja ze mikolaj cos jeszcze przyniesie..) tapatalk Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natalia83 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Ja sobie sprawiłam nowe szkiełko 520l + sump 120, niestety do odbioru będzie dopiero pojutrze, więc przesiadka po świętach. Rybki niezadowolone . A w ramach prezentu dzisiaj jadę po trzy rurówki dla Heńka (żeby nie schudł za bardzo, grubas) A z moich marzeń to chciałabym znaleźć w baniaku na święta pomacantus semicirculatus, ale litraż ciągle nie ten :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andretti Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 sprawię sobie w końcu bielusi piaseczek ATI Fiji Sand Cytuj PŁYTKIE.... 150L, 6x39W , Tunze ReefPack, Obsada : miękkie oraz LPS http://nano-reef.pl/forums/topic/79258-płytkie-akwarium-2016/#comment-991136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 a ja chciałam krewecie na aptasie i d*pa ;-( nigdzie nie na teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 A mój mandaryn dostał dupeczke:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biegala Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 automatyczna dolewka czekam na gwiazdora jutro ma przywieźć ups-em Cytuj narodziny - wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el_kocurro Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Acanthurus lineatus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Ehh... No ja dostałem morski prezent na mikołaja : Podkładka pod mysz Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Gotterdammung (wyświetl historię edycji) Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Obiektyw makro, co by robić porządne zdjęcia zwierzaczkom - wyląduje za dwa dni pod choinką Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Acanthurus lineatus A no właśnie, mi też wezmiesz lineatusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Mnie Mikołaj również przyniósł rybkę Co prawda nie do końca morską i mało kolorową, ale za to przepyszną 80 cm piękność: Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 wow, bank obrabowałeś jesiotr. Mniam! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wola Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Czekam na siedem tomów Meerwasser Atlas Mergusa będę oglądał przez całe święta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach