SkoczekPL Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2013 Ogłaszamy konkurs pt: KoTM Dzieciaki miesiąca NR Jedyną i najcenniejszą nagrodą w tym konkursie jest: Duma Mamy / Taty ze swojej pociechy Akwarystyka w naszym codziennym życiu jest bardzooo ważna i każdy o tym wie. To nasze hobby, pasja a niekiedy sposób na życie. Ale oczywiście mamy jeszcze normalność , czyli rodzinę (ok jeszcze nie wszyscy ale większość) Konkurs z przymrużeniem oka ale może być fajna zabawa. Zasady konkursu. 1. W konkursie biorą udział tylko dzieciaczki forumowiczów N-R, 2. Zgłoszenia należy przesyłać na adres: skoczekpl@nano-reef.pl 3. Zgłoszenie powinno zawierać: - nick z forum N-R, - Jedno zdjęcie naszej pociechy (pociech) na tle własnego akwarium. 4. Wszystkie zgłoszenia przyjmowane będą od 1 do 25 dnia każdego miesiąca. 5. Do ostatniego dnia konkretnego miesiąca wybierzemy zwycięzce (albo ankieta albo komisja). Zaczynamy już od stycznia 2013. Serdecznie zapraszamy do zabawy. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2013 Będę śledzić z zainteresowaniem! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2013 Mam Heh Super! Słuchajcie, w związku z tym że pomysł "zaskoczył" i dostaję już zgłoszenia to zaczynamy od stycznia Pierwszy "KoTM" będzie wybrany w styczniu Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2013 hahaha - miałam to samo dodatkowo jak potrzebowałam kilku minut spokoju to bujaczek przed szkło i było cichutko..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2013 Dlatego moja żona była bardzo wdzięczna za moje hobby bo zarówno Kornel jak i później Sebastian godzinami leżeli w wózku albo siedzieli w krzesełku wpatrzeni w "migające kolory "a ona w tym czasie mogła odpoczywać Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebkar Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2013 poszło i moje Cytuj ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fok Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2013 Hahaha ale polot muszę się pohapić na fotę bo mam i dziecię i akwarium... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 pozakonkursowe ale nie moglem sie powstrzymac Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 @luft Dobra PIONA !! Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Baner na głównej - miodzio.Ale pomysł jest tendencyjny - jedni mają piękne baniaki,ale nie mają juniorów i wicewersja. No dobra,nie marudzę,bo nie mam podstaw - mam juniorkę i słoik ze słoną wodą . Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Hej....... Jest TOTM dla tych co mają fajne baniaki tak ? A KOTM jest zabawą dla dzieci i ich rodziców.... więcej luzu PS: Zdjęcia przesyłacie naprawdę super! Dziś dostałem takie, no masa Mały przystojniak w szlafroku przy akfa - extra! Dawaj fotkę lepiej Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Mój mały ma już aż całe 3 tyg. ale nie mogę go uchwycić podczas przebierania jak jest zainteresowany niebieskim światłem w akwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Mój mały ma już aż całe 3 tyg. ale nie mogę go uchwycić podczas przebierania jak jest zainteresowany niebieskim światłem w akwa... Sorry za offa - gratulacje Karol i nie przegap ani chwili,bo to najpiękniejsze chwile w Twoim życiu Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Poobiednia drzemka z moim Antkiem (6 tygodni). Mama robiła zdjęcie, ja tylko suwaki poprzesuwałem w Picassa... Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 klimatyczne :-) Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 Przypominam że to jest konkurs KOTM "Zdjęcie dziecka na tle akwarium" a nie samego akwarium Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snakecharner Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 Czy zdjecie musi byc aktualne ? Wysyłane z mojego Transformer Prime TF201 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj 430 lit + 200 lit sump ,Oświetlenie kessil A360WE ,Tune Blue Mini Bubble King 160 (pompa eheim) ; AM OR 3500-obieg; :-) cyrkulacja x 50 Start 28.10.2012 600 lit + 200 lit sump; 2*39 T5 + 6x 80 T5; Mini Bubble King 160 (pompa eheim) ; AM OR 3500-obieg; 2*4500+1*5000+1x12000- cyrkulacja; Start 21.07.2009 Koniec 01.10.2011 Jeszcze wrócę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kośmid Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 Świeże wieści hormonalne Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 Świeże wieści hormonalne Co za typ Cytuj .:: 300L ::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 A to nie powinny być dwie kreski? :-) Qlfon mobilnie Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zachu Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 to ja dam moją córeczkę.od urodzenia uwielbia akwaria już troszke podrosła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Ostatnie 2 dni na wysyłanie zdjęć dzieciaczków do edycji styczniowej Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) W takim razie nowego nie zdążę zrobić a moja czwórka nie chce pozować.Może coś poszukam w archiwum.Pamiętam jam miałem stary baniak a maluch najmłodszy miał rok to podstawiał sobie paczkę pampersów by oglądać rybki Tu na innym sprzęcie.. Edytowane 8 Lutego 2013 przez inmar (wyświetl historię edycji) Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 10 Lutego 2013 Przypominam że czekamy na zgłoszenia na KoTM lutego I bardzo Wam serdecznie dziękuje za wszystkie nadesłane do tej pory foteczki Bardzo się cieszę że konkurs "zaskoczył" Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urban15 Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Witam i jak wyniki z lutego? Cytuj Akwarium wchodzi na obroty więc czas coś wrzucić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach