SkoczekPL Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Witam Serdecznie, Z wielką przyjemnością ogłaszamy że zwycięzcą styczniowego KoTMa został Kajetan. Kajetan ma prawie dwa latka i razem z tatą (Kermit85) dogląda akwarium. Serdecznie gratulujemy Kajetanowi i Kubie !!! PS: Malutki upominek dostarczy poczta Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Kajtek jest mistrzem Strasznie mi to zdjęcie poprawia humor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kermit85 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Dziękuje w swoim i Kajtka imieniu @wa1ker mi tak codziennie humor poprawia do tego bardzo chętnie pomaga w szorowaniu szybek a na sumpa to się może patrzeć godzinami Pozdrawiamy Kuba & Kajetan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fellowes Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Cytuj http://nano-reef.pl/topic/43760-108-l-morskiej-zabawy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spirou Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 zobaczyłem na FB to zdjęcie po raz pierwszy, i mi też poprawiło humor Bardzo pozytywne ! Gratulacje! Cytuj 17.03.2010r - 20.08.2012 http://nano-reef.pl/...m=posts&q=27683 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Gratulacje! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 mały Hugh Hefner Cytuj TOTM July 2011 500 litrów zobacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Jak byłem mały to na "Cartonie" leciała bajka "Papaye sailor man". Nie miał szlafroku ale ta fajeczka i ta minka. Boskie Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 cudowne to zdjęcie:) faktycznie idealne na poprawę humory - a Hugh Hefner mnie rozbawił na maxa! a czy tata zdradzi co tam mały Kajtek sobie popala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kermit85 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 cudowne to zdjęcie:) faktycznie idealne na poprawę humory - a Hugh Hefner mnie rozbawił na maxa! a czy tata zdradzi co tam mały Kajtek sobie popala ? myślałem, że jego mina zdradza wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Jak byłem mały to na "Cartonie" leciała bajka "Papaye sailor man". Nie miał szlafroku ale ta fajeczka i ta minka. Boskie Skoczek jak byleś mały to jeszcze nie było "Cartonu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Skoczek jak byleś mały to jeszcze nie było "Cartonu" To samo chciałam napisać) Gratulacje kermicie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 mały Hugh Hefner Idealne porównanie życzę mu również takiej kariery Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 czad Cytuj zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium MOJE AKWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Brawo dla zwycięzcy i jego Taty Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Skoczek jak byleś mały to jeszcze nie było "Cartonu" To samo chciałam napisać ) Gratulacje kermicie! Osz Wy! no dobra byłem średni a nie mały Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Mały jesteś do dziś Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irmina Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 no wiesz... Napoleon też był mały:) jest jeszcze jeden przykład bardziej współczesny ale chyba się Skoczkowi nie spodoba a przy okazji zapraszam do udziału w konkursie w lutym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Tak zapraszamy Od siebie dodamy tylko że osoby które zgłosiły się w styczniu a nie wygrały, będą brały udział w kolejnych miesiącach. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Mały super. Mógłby być moim wnukiem Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cYg Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Gratki Ale, że Kajtek ustał chwile w jednym miejscu... Cytuj Jelenia Bay - zlikwidowane 08.02.2013 Jelenia Bay vol.2 90x50x45 OW Sump 65x32x37 80L Odpieniacz Reef Octopus 1000int Cyrkulacja: Tunze 6025+Tunze 6015 oraz Tuzne Nano Wavebox światło: Lampa LED CREE DIY 72W (CW/RB) + 2x39W T5 LED 196W Obieg: Tunze Silence 1073.020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Ale fajkę trzyma jak stary Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach