SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Ogłaszam konkurs W ubiegłym roku było coś podobnego tak dla zabawy, ilość osób naprawdę mnie zaskoczyła. Okazało się że morszczaki bardzo lubią aktywnie spędzać wolny czas Dlatego, w tym roku ponownie zapraszam Was do zabawy - do której ponownie użyjemy darmowej aplikacji Endomondo Aplikacja działa z telefonami znanych producentów, także z jej instalacją nie powinno być problemów, po prosu wybieracie markę, model i na waszą komórkę dostajecie sms-a z linkiem. Zakładacie konto i....... podczas jazdy na rowerze, biegania czy innych sportów po prostu odpalacie aplikację na komórce. Aplikacja rejestruje Wasze trasy, liczy kalorie i później to wszystko można zobaczyć na stronie - jako wykresy, mapy itp. ( tu macie przykład na moim profilu http://www.endomondo...profile/2229323 ) Konkurs Bardzo prosty, z dwiema kategoriami. 1. Morszczak który przejechał (przebiegł itp) najwięcej kilometrów. 2. Morszczak który spalił najwięcej kalorii. Konkurs zaczynamy od 12.04.2013 a kończymy w październiku (27.10.2013) Uwaga: Proszę ustawić opcję tak, żeby treningi były widoczne dla wszystkich - pozwoli to uniknąć "wałkowania" Zapisy -w tym wątku. Linki do rywalizacji: 1. Kilometry 2. Kalorie Nagrody 1. Uznanie 2. Zdrowie 3. Tytuł "Słonego Sportowca Roku" 4. Małe co nie co od sponsorów (a co to będzie ? niespodzianka) Pamiętajcie - "Just Funnnnnnn " Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 daty się nie zgadzają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 daty się nie zgadzają Dzięki Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wietkong Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) szkoda że na basenie nie działa , inicjatywa zacna... trza rower smarować pewnie już sporo osób jeździ a może wcale nie chowali rowerów zimą. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez wietkong (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
odan Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Z przyjemnoscia sie zapisuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Z przyjemnoscia sie zapisuje:) Śmiało, zima była długa trzeba zamienić bojlery na kaloryfery Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetro Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja się pisze. Akurat teraz startuje w pół maratonie Cytuj Akwarium 100x50x50 + sump 63l zasolone 7.09.2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 A kto wygrał poprzedni ? Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyzak Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 No to idę rozkręcać rower - jak postawiłem ostatniego dnia ostatniego konkursu tak stoi do dziś. Nawet w bidonie jest jeszcze rocket fjuel Ach ta walka w zeszłym roku była naprawdę piękna i... głupia 1 st. C, mgła totalna, ciemności Cytuj Obecnie suchy dok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Tomek, ten co wygrał właśnie napisał Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Aaaa to gratulacje. To może w tej odsłonie zawalczymy. Tylko ja bez kółek... Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Zajezacny pomysł! Mam nadzieję, że dzięki morskiej mobilizacji zrzucę co nieco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyzak Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Tomek, ten co wygrał właśnie napisał Hehe coś tam było nie teges, z datą zresztą teraz jest podobnie ponieważ konkurs będzie trwał do 26.10.2013 do godziny 23:59:59. Wraz z północą z dnia 26 na 27 konkurs się zakończy. Tak jest napisane w Endomondo: Koniec: 2013-10-27 00:00 Szkoda bo niedziela już odpada Aha, żeby rywalizacja była jakaś tam Fair to fajnie byłoby aby konkursowicze robili jakieś regularne aktualizacje, a nie co 1000 km i 10000 kalorii. I zachęcam do przyłączenia się do innych konkursów jakich sporo: Drużyna Polska - km na rowerze coś w tym stylu. Naprawdę bardzo wielu Polaków nabija punkty na drużynę i na koniec sezonu wartości te oscylują w granicy 300.000 km i daje miejsca na pudle ! Nie przeglądałem tegorocznej oferty, lecz w zeszłym sezonie było tego trochę. Cytuj Obecnie suchy dok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Ok. Poprawie daty zeby i niedziela wskoczyła. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crejzole Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 w tamtym roku tez mialy byc nagrody i nie bylo, tylko smakiem sie obszedlem:P Cytuj 112l, 15kg LR, 9kg LS, 4x24W t5 sloneczka, JVP 101, Turboflotor Blue 1000. Poki co na miekko Amphiprion ocellaris, Chrysiptera cyanea, Amblyglyphidon auresus, Pictichromis poryphera, Calcinus elegans, Archaster angulatus, Nassariusy oraz Turbo-sy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Hehehhe odezwał się terminator Nic nie bój, tamten rok to test a ten już na "poważnie" Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crejzole Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) no ladnie... a wiesz, ile musialem sie wysluchac od zony, ze popoludniami mnie w domu nie ma? Tetro, bede 3mal kciuki:) tez mialem startowac,a w maju Silesia Maraton, ale od lutego nie biegam - problem z wiezadlami mam;/ i nic z tego nie bedzie Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Crejzole (wyświetl historię edycji) Cytuj 112l, 15kg LR, 9kg LS, 4x24W t5 sloneczka, JVP 101, Turboflotor Blue 1000. Poki co na miekko Amphiprion ocellaris, Chrysiptera cyanea, Amblyglyphidon auresus, Pictichromis poryphera, Calcinus elegans, Archaster angulatus, Nassariusy oraz Turbo-sy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meping Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Zajezacny pomysł! Mam nadzieję, że dzięki morskiej mobilizacji zrzucę co nieco Sądząc po twoim wyglądzie z awatara, to nie bardzo masz co zrzucać Cytuj Pozdrawiam meping Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Zmobilizowałeś mnie, napompowałem mojego HAWK'a i dzisiaj pierwsze pedałowanie sie odbyło! Dziekuje Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meping Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja tylko chciałem zgłosić mały protest.... Nie ma aplikacji na samsungi z Bada OS... :-/ A ja mam już prawie 17 km rowerkiem nastukane i codziennie przyrasta.... Cytuj Pozdrawiam meping Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja tylko chciałem zgłosić mały protest.... Nie ma aplikacji na samsungi z Bada OS... :-/ A ja mam już prawie 17 km rowerkiem nastukane i codziennie przyrasta.... ćwiczysz dla siebie, czy dla ogółu?? , ja biegam dla siebie praktycznie zawody za zawodami i nie mam problemu z tym że niedziała u mnie jakiś programik. Zawsze możesz na końcu napisać ile przejechałeś Cytuj "500L+ 120L sump, obieg Aquabee5000,2xHQI 150W+2x80W T5,cyrkulacja JVP 102+2x201b,1xresun15000,Tunze 6095(łącznie 47000l/h),BRAK ODPIENIACZA TYLKO ALGAESCRUBBER!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja tam lubię cyferki więc możę się zapiszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetro Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2013 Jak publikuje się te dane z tego programu? p.s. Zapraszam do udziału! http://biegnasleze.pl/ Cytuj Akwarium 100x50x50 + sump 63l zasolone 7.09.2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crejzole Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2013 Tetro - laczysz sie przez wifi z jakas siecia, tudziez po pakiecie, i odpalasz Endomondo, po chwili masz juz aktualizacje na stronie:) Cytuj 112l, 15kg LR, 9kg LS, 4x24W t5 sloneczka, JVP 101, Turboflotor Blue 1000. Poki co na miekko Amphiprion ocellaris, Chrysiptera cyanea, Amblyglyphidon auresus, Pictichromis poryphera, Calcinus elegans, Archaster angulatus, Nassariusy oraz Turbo-sy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2013 Tetro - laczysz sie przez wifi z jakas siecia, tudziez po pakiecie, i odpalasz Endomondo, po chwili masz juz aktualizacje na stronie:) Witam terminatora nr 2 mam nadzieję że w tym roku dotrzymam Wam "kroku" Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach