Przemek Zgłoś Napisano 19 Maja 2014 Ponieważ kilka osób sugerowało aktualizacje wątku - robię to . Dostępne sa juz wszystkie wspomniane tu modele świetlówek w mocach 39, 54 oraz 80w. Pewne braki magazynowe dotyczą świetlówek Crystal UV - reszta jest na stanie. Mamy nadzieje ze w dwóch sklepach na południu i w centralnej Polsce bedą dostępne zarówno do zakupu - jak i pracujące jako ekspozycja. Prawdopodobnie juz w czerwcu pojawia sie lampy demo(Diuny + zestawy świetlówek PS) dostępne do wypożyczenia - więcej szczegółów umieszczę w temacie dotyczącym lamp juz wkrótce. Pozdrawiam Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 19 Maja 2014 W jakich sklepach na południu będą dostępne wasze lampy ? Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xroksana22 Zgłoś Napisano 19 Maja 2014 W jakich sklepach na południu będą dostępne wasze lampy ? ja tez chciałabym wiedziec gdzie będą w sprzedaży na południu bo poki co znalazłan na necie tylko na polnocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 W tej chwili mogę potwierdzić że już wkrótce pełna oferta świetlówek(oraz fizycznie dostępna do obejrzenia pracująca Diuna) będą dostępne w sklepie Zanclus w Warszawie - u p. Krzysztofa Tryca. O nastepnych sklepach postaram sie umieścić informacje niedługo. Pozdrawiam Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom-81 Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 Panie Przemku czy można liczyć w przyszłości na rurki 24w? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 Panie Przemku czy można liczyć w przyszłości na rurki 24w? Tom...... już ktoś Ci na to pytanie odpisał chyba ? http://nano-reef.pl/topic/59092-diuna-t5-nowa-propozycja-od-pacific-sun/page__st__140#entry668589 Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom-81 Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 No tak ale, zapytać ponownie nie zaszkodzi, a może się coś zmieniło? Błagam Cię. SkoczekPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2014 Parę dni temu zamieniłem świetlówki Ati na PS. Wsadziłem odpowiedniki Ati. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Zobaczymy jak zareagują korale. Mają się ponoć pięknie (jeszcze bardziej ) wybarwiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2014 sewer a jakie masz rodzaje swietlowek i jak rozmieszczone ? To co widac swiatlo na zdjeciach to razem z ledami wlaczone czy same swietlowki ? Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2014 U mnie od wczoraj też świecą świetlówki PS i pierwsze wrażenie pozytywne a jaka będzie reakcja korali to czas pokaże. Cytuj 155x80xh60 , 3 x kessil a360x i 10 x 80w t5 i cała reszta sprzętu aby zwierzaka było jak w domu 1 litr NP reducing biopellets BK 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2014 @Robert Jakiego zestawu(combo) używałeś wcześniej i co teraz założyłeś? Niektore z nich mimo że wyglądają podobnie to świecą jednak nieco inaczej..(w dłuższej perspektywie będą inaczej działały na pigmenty koralowców).. Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2014 Wczesniej to było u mnie HQI i jakies 2 miesiece temu przesiadłem się na t5 gdzie świeciły jakieś używki wiec nawet nie ma co pisać jakie a teraz w dwie lampy Ati 4x powermodul i 8x supower trafiły 2x Shallow Water, 2x Spectra+ i 4x Crystal Blue a pozaostałe 4 to moje ulubione Royal Blue. Cytuj 155x80xh60 , 3 x kessil a360x i 10 x 80w t5 i cała reszta sprzętu aby zwierzaka było jak w domu 1 litr NP reducing biopellets BK 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 Czyli masz raczej niebiesko. Masz jakieś fotki jak to teraz wygląda? Te Royal Blue nie świecą jak normalne blue?? Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 Zdjęcia nie mam ale może jak znajdę chwile to coś pstryknę a co do Royal Blue to świecą podobnie do Blue ale jakoś mocniej wyciągają fluo . Cytuj 155x80xh60 , 3 x kessil a360x i 10 x 80w t5 i cała reszta sprzętu aby zwierzaka było jak w domu 1 litr NP reducing biopellets BK 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2015 Właśnie podmieniłem jedną świetlówke :)Dokładnie mam lampe LED 144 W poł na poł biały /niebieski...Miałem 2 świetlówki geissmana white i coś w kierunku lekko niebieskiej barwy a purpure...W akwarium było za biało i dokupiłem sobie niebieską świetlówke firmy PS ...Jestem bardzo mocno zadowolony i szczerze polecam ...Myślałem ,że bede musiał 2 świetlówki podmieniać ale na tyle mocno świeci ta niebieską ,że na przodzie white musiałem zostawić bo przy 2 byłoby za niebiesko : O Ale dają te świetlówki a do tego cena mnie przekonała aby pozostać przy tych wspaniałych światlówkach !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach