Przemek Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Drodzy Nanorifiarze i Nanorifiarki :-) Z przyjemnością chcę nadmienić że w styczniu udało nam się jako morskiej społeczności pobić dotychczasowe statystyki oglądalności/odsłon portalu NR. W styczniu 2014 odnotowaliśmy niemal 20 milionów odsłon serwisu, przy łącznej liczbie ponad 240.000 wizyt - z czego niemal 8 tysięcy to unikalne wizyty. Statystyki nie obejmują robotów indeksujących(nie przekłamują więc wyników). :-) Super i oby tak dalej - za rok będzie 100 milionów z pozdrowieniami Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 no dobra, przyznaję sie, 2 miliony to moje odsłony Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 no to do tych 100 milionów musisz się jeszcze "nieco" naklikać ;-) Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 mnie już też palec boli od klikania off-topic: mam nadzieję Przemku, że będziesz w tym roku na InterZoo? Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 do 100mln bez aktywności wszystkich morszczaków i Chuck Norris nie da rady 20mln dobra liczba! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Troszeczkę się przyczyniłem,hehe. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 mnie już też palec boli od klikania off-topic: mam nadzieję Przemku, że będziesz w tym roku na InterZoo? Obowiązkowo tam będziemy. Będzie można się więc spotkać i poplotkować Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Troszeczkę się przyczyniłem,hehe. Nie tyle Ty Marku, co Twoje tematy :-) Powiem szczerze, że jak dziś zobaczyłem temat o paprochach w wodzie byłem niemal na 20 milionów procent pewien że będzie tam gdzieś na końcu Twoja wypowiedź - bo w sumie co jak co, ale z tym problemem zapoznałeś się chyba najlepiej i zgłębiłeś go jak nikt Pomyliłem się, odpowiedzi Twojej nie było - chyba że coś przeoczyłem Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 offtop: Kiedy InterZoo jest ? Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 offtop: 29 maja do 1 czerwca. Szykuje się tym razem mocna ekipa z Polski Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 offtop: No No... kto wie może dołączę Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 offtop: 29 maja do 1 czerwca. Szykuje się tym razem mocna ekipa z Polski w tym roku mam nadzieję miec trzeźwiejszą głowę bo to bardzo męcząca impreza Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Byłem pewien że zaczyna się tydzień wcześniej.. W takim razie niestety mnie nie będzie - w dniach 31 maj - 7 czerwiec mam zaplanowany urlop.. Kurcze, kompletnie mi ta data nie pasuje... Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Jak już taki off-top robimy, to może warto by założyć nowy wątek na ten temat? Kurrrde Przemek, jakieś fatum normalnie, już się tam ze 2 razy mieliśmy spotkać, jak nie Tobie coś wypadało, to mnie... Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 A ja po tytule myslałem, ze 20 baniek jest do wygrania. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Jak już taki off-top robimy, to może warto by założyć nowy wątek na ten temat? Kurrrde Przemek, jakieś fatum normalnie, już się tam ze 2 razy mieliśmy spotkać, jak nie Tobie coś wypadało, to mnie... No nic nie mów - byłem na 100% przekonany że będzie to połowa maja(poprzednia edycja kończyła się około 20 maja z tego co pamiętam)... @pieniek :-) Kto by nie chiał... Kto wie, może kiedyś jak dobijemy do 100 milionów(dziennie) to takie nagrody w konkursach na NR będą?? Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Czy to wątek tylko dla moderatorów ?? Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Teoretycznie nie, ale czy normalnego użytkownika obchodzi, ile mamy odsłon? A wracając na chwilkę do tematu, 20 milionów odsłon to jest niebagatelny wynik, akwarystyka morska rozwija się w Polsce bardzo dynamicznie, myślę że w sporym stopniu dzięki nano-reef.pl Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 jedyne 90% morszczaków siedzi na NR Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 ostatnio przez NR brakuje mi transferu danych w telefonie...... Muszę ograniczyć odsłony Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 To ja też napiszę, że się cieszę to ile ja miałam odsłon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Ile, ile... Co je jestem rycerz Jedi żeby wszystko wiedzieć??? Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Ile, ile... Co je jestem rycerz Jedi żeby wszystko wiedzieć??? No a nie? eeee... To lipa. Myślałam, że wiesz wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 No dobra. Wiem, ale nie powiem. Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach