Skocz do zawartości
r_33

Brasil 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam nadzieję, że "Góra" głowy mi nie urwie za nowy temat.

Przeglądam off-top i przeglądam, widzę różne tematy o filmach, polityce itp. a nie znalazłem o zbliżających się mistrzostwach świata w piłce nożnej - to już za 3 dni!!! A tu ani widu ani słychu:)

Nie chce mi się wierzyć, że jestem jedynym fanem piłki nożnej na tym forum hehe

Pozwólcie więc, że zacznę:)

Kto wygra mistrzostwa i komu kibicujecie??

Ja kibicuje Hiszpanom i wierze, że obronią tytuł.

Pozdrowionka.

IMG_6499.thumb.JPG.f2b8bb71553cbb14e9886a7a0f6407c6.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ciekawy temat na off:) co do typów osobiście kibicuje Hiszpanom:) ale coś mi się wydaje że Brazylia pozamiata, ewentualnie jak zawsze wkroczą do gry Niemcy;)

pozdrawiam wszytskich pasjonatów piłki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też stawiałbym na brazylie, Hiszpania moim zdaniem nie powtórzy sukcesu, Niemcy na pewno na podium.

Sent from my N9700 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też stawiałbym na brazylie, Hiszpania moim zdaniem nie powtórzy sukcesu, Niemcy na pewno na podium.

Hej ciekawy temat na off:) co do typów osobiście kibicuje Hiszpanom:) ale coś mi się wydaje że Brazylia pozamiata, ewentualnie jak zawsze wkroczą do gry Niemcy;)

pozdrawiam wszytskich pasjonatów piłki:)

A ja uważam właśnie, że Brazylia nie wygra mistrzostwa. A czemu tak uważam??? Nikt nie wygrał jeszcze mistrzostwa świata wygrywając rok wcześniej puchar konfederacji:) Podobnie jest w lidze mistrzów - jeszcze nikt nie obronił tytułu:) Niby to tylko jakieś tam statystyki - ale póki co bronią się nieźle.

No ale jak to się mówi - nigdy nie mów nigdy hehe

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to tego że jeszcze nikt nie wygrał pucharu konfedracji i po roku mistrzostw to święta prawda ale cóż żawsze musi być ten 1 raz:) a brazylia wygląda na barzo zmotywowaną :) choć tak jak mówiłem trzyam kciuki za Hiszpanów:) może jeszcze coś dziadki z siebie wykrzesają:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ze nie gramy nie znaczy ze nie ogladamy.

Koniec ciszy w temacie, typujemy :D

BRAZYLIA 2:1 CHORWACJA

Edytowane przez Grzegorz Dyzma (wyświetl historię edycji)

Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. 

Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone

Osprzet -  Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W

Suplementacja - Balling DIY HD

Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z grubej rury 4:1 dla brazylii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3:1 dla Brazylii ;)

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka dni temu otworzyłem wątek z prawie takim samym tematem.

Ale jak dublujemy to spoko:|

Jutro Meksyk wygrywa

Hiszpanie i Chile

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i kolejny już raz sędzia zagwizdał dla gospodarzy, ustawiając mecz.

Kolejny raz rzut karny na 2:1 dosłownie z niczego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie jak z meczu na euro Polska - Austria - tylko, że zapominamy, że wcześniej Guereiro strzelił dla nas ze spalonego.

Wyluzować taki jest sport a raczej sport wg fify i uefy:)

Radzę po prostu oglądać tv i nie wnikać, bo szkoda nerwów.

Tak czy siak jestem za Hiszpanami

Pozdrawiam

Pierwszy mecz za nami, bez niespodzianek;)

Jutro Meksyk do przodu, Hiszpanie też i Chile:)

A od ćwierćfinałów to fifa rozdawać raczej będzie karty.

Dla mnie finał marzeń to Brazylia - Hiszpania lub Brazylia - Argentyna. ten pierwszy możliwy ale co do drugiego to już nie wiem...

Edytowane przez SkoczekPL (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehhe trafiłem wynik :D

EDIT:

Połączyłem wątki oraz.... temat będzie na top 30 :police:

A dziś czekam na mecz Hiszpania - Holandia :wine:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT:

Hehe gratki.Może do "buka" powinieneś zaglądać hehe

Ja tak samo czekam na ten mecz. Przegrany tego meczu najprawdopodobniej trafi na 1/8 na Brazylię. Więc mam nadzieję, że to będzie Holandia;)

Dla mnie forma Hiszpanów to zagadka. Jestem ciekaw jak dziadki się spiszą na mundialu. Trzymam za nich kciuki.

Mój typ na dziś 1-0 Hiszpania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do dzisiejszego meczu to ja typuje Holandia 0:2:) myśle że połechcą ego Hiszpanom;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też trafiłem wynik a nawet obstawiłem tylko szkoda ze za 3 zł bo tylko 36 zeta wygrałem,ten ostatni zakład na zielono a u góry typy na dzisi

Edytowane przez Sygen (wyświetl historię edycji)

Moje akwarium

Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie

Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś obstawiam Hiszpania - Holandia - 1:0 a finał Hiszpania - Brazylia:)

ReefMax -  Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema.

0e93da8f008542a888d593ba9d084493u522a479.png

"Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też trafiłem wynik a nawet obstawiłem tylko szkoda ze za 3 zł bo tylko 36 zeta wygrałem,ten ostatni zakład na zielono a u góry typy na dzisiaj :)

Jeszcze za czasów studenckich próbowałem swoich sił u bukmachera - wydawało mi się, że znam się na piłce Niestety zakłady sportowe pokazały mi, że jednak nie hehe

Więc nie gram już z 10 lat i nie zamierzam. Choć czasami kusi coś puścić:) Jak się spojrzy czasami na ofertę i tam tyle pewniaków to oj korci korci hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla zabawy małymi kwotami zawsze można pograć,palacze wydają miesięcznie kupę kasy jak również ludzie grają w totka i miesięcznie zostawiając kilka stówek więc jak na jakiś mundial stracę te 3 stówki to nic mi się nie stanie a może coś ugram ;)

Moje akwarium

Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla zabawy małymi kwotami zawsze można pograć,palacze wydają miesięcznie kupę kasy jak również ludzie grają w totka i miesięcznie zostawiając kilka stówek więc jak na jakiś mundial stracę te 3 stówki to nic mi się nie stanie a może coś ugram ;)

Żebyśmy się zrozumieli "Sygen" - ja nikogo nie krytykuję, że grają. Każdy ze swoją kasą robi to co chce. Mam paru kumpli co się utrzymują z takiego grania.

Po prostu ja się do tego nie nadaje. Wygrałem chyba raz w życiu z 80 zł i głupi uwierzyłem, że jest passa ;) i wygrana poszła na kupony. I ostatni raz ją wtedy widziałem - tą kasę hehe

A Ty jak coś ugrasz pochwal się;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sygen zgadzam się z tobą od czasu do czasu to nie grzech coś obstawić sam mam kuponik obstawiony na wczorajszy i dzisiejsze mecze :) także Hiszpania Holandia x2:) Meksyk- Kamerun 1 zobaczymy za 10zł może coś się ugra;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT:

gdyby nie sędzia to być może trafiłbym i ja ;) kibicowałem Chorwatom

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za duże kwoty nie gram ale zdarza mi sie wygrać za np.za 10 zł obstawiony zakład i mam wtedy kilka stówek.Ja obstawiam dobrze płatne ryzykowne zakłady za małe stawki np.stawiam 10 zakładów jeśli 9 zakładów przegram to jeden wygram i na bank jestem na zero albo do przodu a jeśli wejdzie więcej niż jeden to tez extra a to tylko piłka i zawsze są jakieś sensacyjne wyniki

Moje akwarium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do mistrzostw. Pisałem wcześniej o moich wymarzonych finałach - czyli Brazylia - Hiszpania lub Brazylia - Argentyna. A więc przeglądając siatkę meczy oba finały są możliwe.

Co do pierwszego finalisty czyli Brazylii bardziej można być przekonanym, bo to gospodarz a gospodarzowi jak widać ściany pomagają (a pamiętacie jak fifa Koreę ciągnęła aż do półfinału - wtedy to były niezłe wałki). Z drugim finalistą już trudniej ale nadal bardzo realnym.

Fajnie jakby się to tak ułożyło.

Edytowane przez r_33 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.