r_33 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2014 Witam. Mam nadzieję, że "Góra" głowy mi nie urwie za nowy temat. Przeglądam off-top i przeglądam, widzę różne tematy o filmach, polityce itp. a nie znalazłem o zbliżających się mistrzostwach świata w piłce nożnej - to już za 3 dni!!! A tu ani widu ani słychu:) Nie chce mi się wierzyć, że jestem jedynym fanem piłki nożnej na tym forum hehe Pozwólcie więc, że zacznę Kto wygra mistrzostwa i komu kibicujecie?? Ja kibicuje Hiszpanom i wierze, że obronią tytuł. Pozdrowionka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi2525 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 Hej ciekawy temat na off:) co do typów osobiście kibicuje Hiszpanom:) ale coś mi się wydaje że Brazylia pozamiata, ewentualnie jak zawsze wkroczą do gry Niemcy;) pozdrawiam wszytskich pasjonatów piłki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rally8pl Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 Też stawiałbym na brazylie, Hiszpania moim zdaniem nie powtórzy sukcesu, Niemcy na pewno na podium. Sent from my N9700 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 Też stawiałbym na brazylie, Hiszpania moim zdaniem nie powtórzy sukcesu, Niemcy na pewno na podium. Sent from my N9700 using Tapatalk Hej ciekawy temat na off:) co do typów osobiście kibicuje Hiszpanom:) ale coś mi się wydaje że Brazylia pozamiata, ewentualnie jak zawsze wkroczą do gry Niemcy;) pozdrawiam wszytskich pasjonatów piłki:) A ja uważam właśnie, że Brazylia nie wygra mistrzostwa. A czemu tak uważam??? Nikt nie wygrał jeszcze mistrzostwa świata wygrywając rok wcześniej puchar konfederacji:) Podobnie jest w lidze mistrzów - jeszcze nikt nie obronił tytułu:) Niby to tylko jakieś tam statystyki - ale póki co bronią się nieźle. No ale jak to się mówi - nigdy nie mów nigdy hehe Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi2525 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 co to tego że jeszcze nikt nie wygrał pucharu konfedracji i po roku mistrzostw to święta prawda ale cóż żawsze musi być ten 1 raz:) a brazylia wygląda na barzo zmotywowaną choć tak jak mówiłem trzyam kciuki za Hiszpanów:) może jeszcze coś dziadki z siebie wykrzesają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) To ze nie gramy nie znaczy ze nie ogladamy. Koniec ciszy w temacie, typujemy BRAZYLIA 2:1 CHORWACJA Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Grzegorz Dyzma (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rally8pl Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Ja z grubej rury 4:1 dla brazylii Sent from my N9700 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 3:1 dla Brazylii Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomer34 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) 2-0 dla Brazylii UPSS,0-1 odpadam Edytowane 12 Czerwca 2014 przez tomer34 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Ale jaja Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Kilka dni temu otworzyłem wątek z prawie takim samym tematem. Ale jak dublujemy to spoko:| Jutro Meksyk wygrywa Hiszpanie i Chile Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7220481 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 No i kolejny już raz sędzia zagwizdał dla gospodarzy, ustawiając mecz. Kolejny raz rzut karny na 2:1 dosłownie z niczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Podobnie jak z meczu na euro Polska - Austria - tylko, że zapominamy, że wcześniej Guereiro strzelił dla nas ze spalonego. Wyluzować taki jest sport a raczej sport wg fify i uefy:) Radzę po prostu oglądać tv i nie wnikać, bo szkoda nerwów. Tak czy siak jestem za Hiszpanami Pozdrawiam Pierwszy mecz za nami, bez niespodzianek;) Jutro Meksyk do przodu, Hiszpanie też i Chile:) A od ćwierćfinałów to fifa rozdawać raczej będzie karty. Dla mnie finał marzeń to Brazylia - Hiszpania lub Brazylia - Argentyna. ten pierwszy możliwy ale co do drugiego to już nie wiem... Edytowane 13 Czerwca 2014 przez SkoczekPL (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Hehhe trafiłem wynik EDIT: Połączyłem wątki oraz.... temat będzie na top 30 A dziś czekam na mecz Hiszpania - Holandia Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Hehhe trafiłem wynik EDIT: Połączyłem wątki oraz.... temat będzie na top 30 A dziś czekam na mecz Hiszpania - Holandia Hehe gratki.Może do "buka" powinieneś zaglądać hehe Ja tak samo czekam na ten mecz. Przegrany tego meczu najprawdopodobniej trafi na 1/8 na Brazylię. Więc mam nadzieję, że to będzie Holandia;) Dla mnie forma Hiszpanów to zagadka. Jestem ciekaw jak dziadki się spiszą na mundialu. Trzymam za nich kciuki. Mój typ na dziś 1-0 Hiszpania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi2525 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 co do dzisiejszego meczu to ja typuje Holandia 0:2:) myśle że połechcą ego Hiszpanom;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) też trafiłem wynik a nawet obstawiłem tylko szkoda ze za 3 zł bo tylko 36 zeta wygrałem,ten ostatni zakład na zielono a u góry typy na dzisi Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Sygen (wyświetl historię edycji) Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Dziś obstawiam Hiszpania - Holandia - 1:0 a finał Hiszpania - Brazylia:) Cytuj ReefMax - Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema. "Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 też trafiłem wynik a nawet obstawiłem tylko szkoda ze za 3 zł bo tylko 36 zeta wygrałem,ten ostatni zakład na zielono a u góry typy na dzisiaj Jeszcze za czasów studenckich próbowałem swoich sił u bukmachera - wydawało mi się, że znam się na piłce Niestety zakłady sportowe pokazały mi, że jednak nie hehe Więc nie gram już z 10 lat i nie zamierzam. Choć czasami kusi coś puścić Jak się spojrzy czasami na ofertę i tam tyle pewniaków to oj korci korci hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 dla zabawy małymi kwotami zawsze można pograć,palacze wydają miesięcznie kupę kasy jak również ludzie grają w totka i miesięcznie zostawiając kilka stówek więc jak na jakiś mundial stracę te 3 stówki to nic mi się nie stanie a może coś ugram Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 dla zabawy małymi kwotami zawsze można pograć,palacze wydają miesięcznie kupę kasy jak również ludzie grają w totka i miesięcznie zostawiając kilka stówek więc jak na jakiś mundial stracę te 3 stówki to nic mi się nie stanie a może coś ugram Żebyśmy się zrozumieli "Sygen" - ja nikogo nie krytykuję, że grają. Każdy ze swoją kasą robi to co chce. Mam paru kumpli co się utrzymują z takiego grania. Po prostu ja się do tego nie nadaje. Wygrałem chyba raz w życiu z 80 zł i głupi uwierzyłem, że jest passa i wygrana poszła na kupony. I ostatni raz ją wtedy widziałem - tą kasę hehe A Ty jak coś ugrasz pochwal się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi2525 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Sygen zgadzam się z tobą od czasu do czasu to nie grzech coś obstawić sam mam kuponik obstawiony na wczorajszy i dzisiejsze mecze także Hiszpania Holandia x2:) Meksyk- Kamerun 1 zobaczymy za 10zł może coś się ugra;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Hehhe trafiłem wynik EDIT: Połączyłem wątki oraz.... temat będzie na top 30 A dziś czekam na mecz Hiszpania - Holandia gdyby nie sędzia to być może trafiłbym i ja kibicowałem Chorwatom Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 za duże kwoty nie gram ale zdarza mi sie wygrać za np.za 10 zł obstawiony zakład i mam wtedy kilka stówek.Ja obstawiam dobrze płatne ryzykowne zakłady za małe stawki np.stawiam 10 zakładów jeśli 9 zakładów przegram to jeden wygram i na bank jestem na zero albo do przodu a jeśli wejdzie więcej niż jeden to tez extra a to tylko piłka i zawsze są jakieś sensacyjne wyniki Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) A co do mistrzostw. Pisałem wcześniej o moich wymarzonych finałach - czyli Brazylia - Hiszpania lub Brazylia - Argentyna. A więc przeglądając siatkę meczy oba finały są możliwe. Co do pierwszego finalisty czyli Brazylii bardziej można być przekonanym, bo to gospodarz a gospodarzowi jak widać ściany pomagają (a pamiętacie jak fifa Koreę ciągnęła aż do półfinału - wtedy to były niezłe wałki). Z drugim finalistą już trudniej ale nadal bardzo realnym. Fajnie jakby się to tak ułożyło. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez r_33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach