grzeniu Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 W tym akwarium nie ma trudnych spsow poza jedną chyba echinatą. Nie mnij jednak fajnie dobrane kolory i zadbane akwarium, bardzo ladne. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka W zasadzie masz racje.Wrażenia super jak dla mnie. No i zobacz grzeniu ile tam filmików (youtube) w podobnej tonacji Na pewno są , ale raczej mało takich . Cytuj http://nano-reef.pl/topic/57349-350l-slps/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cptNemo Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 (edytowane) low tech - czyli w rozumieniu malym kosztem bez zbednych klamotow high tech - wypasiony sprzet z automatyka co tansze? podmiana 20litrow +sol codziennie czy rachunek wiekszy za prad w high tech. pytanie dla statystykow I nie uwazam ze to ''japan low tech'' bije na glowe (nawet minimanlnie) zbiorniki ludzi z tego forum -> ''cudze chwalicie swojego nie znacie'' Kolorowo wyszedl film? moim zdaniem malo naturanie. ( u Amano ziolone jest zielone a tutaj fioletowe jest ultra violet) ale to moze przez moje okulary A co do podmiann codziennych to super pomysl na nude dla emerytow rencistow. I tutaj tani sposob na zachowanie parametrow gdy jedziecie na wakacje (dac klucze do domu i wanne gotowej solaniki dla tesciow wytyczne: 10 dzbankow po herbacie wylac i 10 dalac pozdrawiam Edytowane 17 Marca 2015 przez cptNemo (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 Akwarium jak akwarium , trochę szałas nad baniakiem i dużo światła a mimo to są cienie świadczy to o wysokim kontraście podbijającym kolory. Jest mnóstwo ładniejszych baniaków na naszych polskich forach i też low tech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 np. mój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufik Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 np. mój No mój tez chyba taki będzie hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach