danisz Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2015 siema, wczoraj w nocy tuz przed 1 obserwowałem akwarium, zauważyłem wędrującego po skale wieloszczeta (mam ich pełno, duże i małe), ten miał około 5cm długości (nie rozciągnięty) i o dziwo cały łaził po skale, nie jak zazwyczaj, że wyłazi tylko z jakiejś dziurki. w pewnym momencie znalazł sie zbyt blisko ukwiała konskiego i dotknął jednej z jego macek, macka obkurczyła się ale nie udało się go złapać, wieloszczet odskakując od macki, odczepił się od skały i niefortunnie został zwiany w stronę kilku macek które momentalnie go złapały:) reszte przestawiam na mrożącym krew w żyłach filmiku Emotikon smile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu9 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2015 W nocy sie spi;p hehe a no czasem tak bywa silniejszy zjada slabszego;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor255 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2015 Masz ryby w akwarium? Cytuj Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2015 Ładnie Masz ryby w akwarium? Pewnie zostały już tylko te duże Zdarzyło już Ci się to kiedyś? Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danisz Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2015 mam dwa błazenki i pterapogona, dwie czyszczace, 3kukentali i 1 wundermani, nigdy nie zjadł nic z obsady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor255 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2015 Jeszcze Niezła bestia. Może sobie kiedyś takiego sprawię Cytuj Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2015 Karm go dobrze to może ryb Ci nie zje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach