pj007 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2022 Ok każda podpowiedź cenna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pj007 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2022 Kupione zamontowane. Dobre wykonanie. Jedyna niedoróbka to imitacja uchwytow. Nawet tego nie montowalem. Dałem 3 poprzeczki to przy 190 cm osłona jest sztywna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 7 Lutego 2022 Godzinę temu, pj007 napisał: Kupione zamontowane. Dobre wykonanie. Jedyna niedoróbka to imitacja uchwytow. Nawet tego nie montowalem. Dałem 3 poprzeczki to przy 190 cm osłona jest sztywna. o jakich uchwytach piszesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pj007 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2022 Te małe plastiki dwie sztuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin_PL Zgłoś Napisano 7 Lutego 2022 Ja też nie montowałem tych uchwytów. Osłony podnoszę chwytając za wzmocnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 7 Lutego 2022 Godzinę temu, Robin_PL napisał: Ja też nie montowałem tych uchwytów. Osłony podnoszę chwytając za wzmocnienia To nawet nie zwróciłem uwagi, że coś takiego można zamontować. Jedno co zauważyłem, to że w jednym miejscu mam purchle na farbie, tak jakby poszły od miejsca cięcia ale może i były od nowości. Coś jakby rdza była pod tą farba i podważyła farbę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin_PL Zgłoś Napisano 7 Lutego 2022 Rdzy tam nie powinieneś mieć...ale może jakaś wada powłoki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellb Zgłoś Napisano 8 Lutego 2022 U mnie przy wklejonych paskach szyby na całej długości akwa i koronie 15cm ryby wyskakiwały. Zrobiłem siatkę. Teraz spokój. Kątownik meblowy i siatka na krety i wyszło dość fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 8 Lutego 2022 Miałem i ja taką siatkę, niestety mniejsze ryby czy smukłe wargacze kilka razy się przebiły i leżały na siatce (na szczęście zawsze ktoś był w pobliżu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach