Zabster Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Witam wszystkich rok temu zamieniłem swoje akwarium na wyjazdy nurkowe . W listopadzie wróciłem z Bali ( Amed) . Ze znajomymi nurkami organizujemy wyjazd w marcu 2016 . Wyjazd jest totalnie no-profit. Jedziemy po kosztach. Termin : 2 marca 2015- 17 marca 2016 . Mamy już obcykany hotel w Amed . Jadą osoby nurkujące i nie nurkujące wiec każdy znajdzie coś dla siebie. Bilet lotniczy kosztuje w tej chwili około 2900 pln w dwie strony . Koszt pobytu około 450 euro osoba nienurkująca i około 850 euro osoba nurkująca z pakietem 18 nurków . W cenie jest hotel i śniadania. Jedzenie na miejscu super dobre i tanie Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priva. Chętnie opowiem i odpowiem na pytania. Oczywiście jak ktoś chce może zrobic kurs nurkowy na miejscu . Pod wodą nie zliczona ilość płaszczek , barakud , żółwie , krewetek o koralach nie wspomnę Pare fotek z mojego wyjazdu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2015 Tyle że Akwarium, ma się przez cały rok codziennie w domu, a na takie wyjazdy niestety codziennie nie można by sobie pozwolić więc chyba Akwarium wyjdzie taniej, zdjęcia i to co się zobaczy pod wodą na żywą zrobią wrażenie ale to tylko przez Chwilę będzie się można tym krajobrazem na cieszyć, a tak ma się przez cały rok nawet na zimowe długie senne wieczory piękny kolorowy system morski Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2015 Michał - zanurkuj kiedys na rafie to pogadamy... Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik73 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2015 Michał - zanurkuj kiedys na rafie to pogadamy... Tak właśnie nie ma jak nurki z naszymi ulubieńcami w naturze. Nie zrozumie ten kto nie próbował. Szkoda , że w Egipcie się zepsuło. Cytuj http://reefhub.pl/ra...5l-z-legionowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2015 Dlaczego się zepsuło??? Jechać do marsa alam, nie ma dużych skupisk ludzi, ale jeźeli coś ma się stać allah tak chciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2015 Michał - zanurkuj kiedys na rafie to pogadamy... Może kiedyś się skuszę, ale nie prędko, raczej ciężko by mi było w innym kraju się odnaleźć, bo nigdy nie wyjeżdżałem poza granicę Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zabster Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2015 Każdy ma swoje zdanie ja nie miałem czasu na akwarium i wolałem je sprzedać niż prowadzić na sile. W morzu czerwonym są jedne z najpiękniejszych raf na świecie. Tez można zobaczyć żółwie , rekiny itp. Ja chciałem zobaczyć prawdziwego nemo , bialobrodego , hepatusa na zywo.Akwaria są piękne można w patrzyć przez cały rok ale polecam raz w życiu każdemu zanurkowac i zobaczyć to na żywo.Wyjazd wychodzi tanio wiec chciałem wam go polecic .Planuje także odwiedzic farmy koralowców i zobaczyć jak to tam wygląda. P.S w polskich wodach tez jest pięknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artek edos Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2015 polecam farmy kolory na żywo po prostu piękne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zabster Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2015 Dokladnie powinniśmy zobaczyć w całej okazałości to co mamy w namiastkę w akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BYNT Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2015 Jestem chętny, chociaż nie wiem co na to moja baba...prześlijcie szczegóły na na PW... Cytuj Mój zimowy antydepresant: 140x70x45h OW, BK 180, Balling, cyrk. 2xVortech MP40W, 1xVortech MP10, 2x RW 15, ATI Sunpower 8x54W, bez sumpa, ULNS, 90% SPS, 10% LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t2mek2 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2015 Ja własnie po nurkowaniu w Egipcie postawiłem akwarium morskie w domu Wtedy jeszcze nie wiedziałem nad jakim szmalem pływam, acropory takie że bym nie uniósł, Coś niesamowitego, a i prosta sprawa się nauczyć, byle nie panikować. Bali ehh... na pewno kiedys! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zabster Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2015 link do wydarzenia : https://mobile.facebook.com/events/1639270299680317?acontext=%7B%22ref%22%3A98%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2015 Łukasz , Podrzucam link do wydarzenia w formacie standardowym a nie mobile.facebook, bo po kliknięciu, w Twój link wygląda to strasznie na monitorze LINK: https://www.facebook.com/events/1639270299680317 Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zabster Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2016 Na jesień wybieram sie na Bali ( październik / listopad) . Mam już kilka osób chętnych na wjazd. Jest to wyjazd niekomercyjny. Może ktoś się skusi aby zobaczyć ta piękną wyspę . Do zobaczenia piękne świątynie , parki , wulkany i oczywiście to co pod wodą. Ostatnio spędziłem tam ponad 1,5 miesiąca i było super więc wyspę mam obcykaną włącznie z nurkowaniami . Nie ma nic piękniejszego niż zobaczyć naszych podopiecznych pod wodą . Mamy do wyboru wiele hoteli ( kwestia finansowa ). Możliwość zrobienia kursu nurkowego w federacji PADI. Niekomercyjny oznacza : - kupujemy sami bilety - sami płacimy za hotele - sami płacimy za wycieczki - sami płacimy za nurkowania - sami płacimy za wyżywienie ( w hotelu jest wliczone sniadanie ) Wychodzi to dużo taniej niz wyjazd z biura podróży . Zapraszam . Zdjęci zrobione osobiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greger Zgłoś Napisano 15 Września 2016 Zdjęcia robią wrażenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaroooXXL Zgłoś Napisano 15 Września 2016 Bali balim ale akwarium w domu musi byc:p Cytuj Moje Akwa http://nano-reef.pl/...-d/#entry893461 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vertiscire Zgłoś Napisano 15 Września 2016 @Zabster ile wychodzi Wam mniej więcej za miesiąc tam? Cytuj Acropolis 800L ++ na ZEOVIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1975maniek Zgłoś Napisano 16 Września 2016 Też bym chciał wiedzieć jaki to całkowity koszt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zabster Zgłoś Napisano 16 Września 2016 (edytowane) Koszt biletu okolo 3000 pln. Jedzenie podobnie jak w polsce moze ciut taniej . Hotele sa relatywnie tanie zalezy tez kto czego oczekuje .Ze zwiedzanianiem jest roznie. Biety sa rozne dla turystow i swoich. Przykladowo park ptakow zwiedzanie okolo godziny koszt 120 pln. Swiatynie czesto sa za darmo albo co laska.Z nurkowaniem zalezy gdzie Amed i tulamben okolo 50 euro za 2 nurki. Najdroższy jest alkohol okolo 10pln za piwo. Cena za pokoj od 50 pln . Trzeba uwazac w duzych miastach na naciagaczy Jak macie pytania piszcie na PW.Wysle plan wypraw. Edytowane 16 Września 2016 przez Zabster (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach