big daddy Zgłoś Napisano 22 Lutego 2017 No to mój pierwszy post w tym temacie. Zawsze oglądałem z zachwytem i zazdrością Wasze zoa. Nie ma się czym chwalić, jeszcze... Taka mam nadzieję [emoji4] Wysłane z galaktyki S6 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałAsia Zgłoś Napisano 22 Lutego 2017 no pięknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 23 Lutego 2017 Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 23 Lutego 2017 Fajne Wysłane z galaktyki S6 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 26 Lutego 2017 @Fresz Czy to b hornety i vdm?Ode mnie "Alien antivenom"Wysłane z Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 27 Lutego 2017 Nie mam pojęcia Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunWorld Zgłoś Napisano 27 Lutego 2017 Dzisiaj na szybko zrobione przed fragowaniem. Cytuj 500 + -zakładając akwarium morskie nic nie wiemy -po trzech miesiącach uważamy że już cos wiemy; -po roku jesteśmy ekspertami, -po dwóch latach dochodzimy do wniosku że kompletnie nic nie wiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuNi Zgłoś Napisano 2 Marca 2017 No to mój pierwszy post w tym temacie. Zawsze oglądałem z zachwytem i zazdrością Wasze zoa. Nie ma się czym chwalić, jeszcze...Taka mam nadzieję [emoji4]Wysłane z galaktyki S6 Piekne!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 2 Marca 2017 Dzięki Tak btw to jeśli ktoś chciałby zamienić jakieś zoa premium np Rasta na Sunny delight z chęcią się machnę Wysłane z galaktyki S6 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 Szczepka 2p ale za coś ciekawszego niż sunny d.Wysłane z Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik25 Zgłoś Napisano 8 Marca 2017 Cudne zoaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Sakura sunrise na środkowym planie, długo wyczekiwana odmiana wreszcie trafiła do zbiornika, potrafi super wyglądać, tutaj tak sobie. Chaosy Goblino oompa loompy nabrały fajnego koloru Wysłane z Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 Agave, blue lub salted.Wysłane z Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 Grzesiu jak to się mówi "słabizna" Tu masz ciekawą rozmowę o różnicy blue a salted... jeśli takowa w ogóle istnieje http://www.reef2reef.com/threads/difference-between-blue-agave-and-salted-agave.141770/ Piękna odmiana bez względu na nazwę. Cytuj 380l FOWLR sie robi, beda rybki... 190l kosteczka, na ledach, pare rybek, same lps i zoaski, sprobuje to zrobic jak nalezy tym razem... link do kostki: http://nano-reef.pl/...ow/#entry656361 link do FOWLR: http://nano-reef.pl/topic/91587-380l-fowlr-nie-ma-jak-rybki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 Są rózne morphy, miałem dwa razy salted zupełnie inne od tych z foto, miałem też blue które wyglądały zupełnie inaczej. Czytałem o róznicach ale różnie ludziki podpisują zdjęcia. Widziałem takie jak moje jako salted i jako blue;) kupione jako blue. Temat z linka widziałem, wpisz w gogle salted agave i zobaczysz co wyskoczy;) gdzieś czytałem, że salted nie mają niebieskiej kropki w koło mordki. Tutaj przyjechał mikropolip, na zdjęciu nie widac ale w koło mordki miał coś takiego jak Seductiony czy magicansy, zoasek biało błekitny. Po powrocie z urlopu był tylko pusty frag plug. Szczepka od innego hodowcy kupiona razem z blue z poprzedniego posta. Co ciekawe te moje blue wsadzone w cień zmieniają się w coś podobnego, w mocnym świetle mocno nasilają się białe ciapki. Wysłane z Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałAsia Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Te na podstawce od Coral house to VDM. Fajny zoas Wysłane z Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałAsia Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 hehe twój informator jest dobrze opłacany. Dokładnie tak jak napisałeś, kupiłem bo nazwa jest bardzo przyciągająca Już nie długo przesiadka na większy zbiornik z sumpem, więc wreszcie trochę się miejsca zrobi, ten mam już przeciążony i zaczynają glony wyłazić. W sobote może zaleje wodą i pokleję hydraulikę, wszystkie części układanki czekają. Zostanie kupić płytę na szafke, a po okresie dojrzewania wszystko przywiozę do siebie w wiadrach, stary pójdzie na sprzedaż kompletny bez oświetlenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2017 Co tu tak cicho??Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jano253 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2017 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) To moje,king midas,fota kiepska bo aparat z telefonu LG. Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez Peniek (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2017 No mój LG jednak robi trochę lepsze zdjęcia:PWysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t2mek2 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2017 Moje kwiatki focone s7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2017 8 godzin temu, fresz33 napisał: No mój LG jednak robi trochę lepsze zdjęcia:P Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Mój w marcu skończył 3 lata,także stary telefon już. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afgi Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Jeżeli ktoś robi zdjęcia telefonem, to spróbujcie użyć aplikacji Musemage - podobno najlepsza do foto akwariów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach