rafi_1984 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2016 (edytowane) Dołączam i ja swoje skromne rico Edytowane 7 Lutego 2016 przez rafi_1984 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 7 Lutego 2016 (edytowane) A jak odklejacie Rico od skały? Piękne okazy macie Edytowane 7 Lutego 2016 przez Nik@ (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi_1984 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2016 Ja po prostu je odrywam... Nie trzymają sie zazwyczaj zbyt mocno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marco800 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 przepiękne panowie te wasze Rico! Ja też zachorowałem na nie i teraz poszukuję miejsc gdzie mógłbym je nabyć! Może wy mi coś tutaj podpowiecie - jakieś dobre źródłą (choć temat osobny założyłem). Jeśli będziecie fragować lub sprzedawać to jestem zainteresowany:) Pozdro Cytuj Zapraszam do śledzenia mojej strony na facebooku oraz mojego bloga: - https://www.facebook.com/Myreefblog-937761722986773/ - https://myreefblog.wordpress.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareczek232 Zgłoś Napisano 13 Maja 2016 (edytowane) Taka mała kolekcja pzdr Edytowane 13 Maja 2016 przez mareczek232 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 13 Maja 2016 Oto moje: _IGP0230 by Jacek Kowalski, on Flickr _IGP0223 by Jacek Kowalski, on Flickr Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupiec333 Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 Niestety nie potrafie robic zdjec pod ledami. Nie oddaja one faktycznych kolorow. Mniej wiecej wyglada to tak )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 Niestety nie potrafie robic zdjec pod ledami. Nie oddaja one faktycznych kolorow. Mniej wiecej wyglada to tak )) Super to wygląda. Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smash86 Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 Świecę 4xT5 24w w Reef Maxie 12 godzin. Czasami karmię pokarmem FM Grow + Color. Świecę 4xT5 24w w Reef Maxie 12 godzin. Czasami karmię pokarmem FM Grow + Color. Hehe źródło bardzo dobre ale teraz z tego co wiem only SPS Witaj. SOrry za offtop. Jak dołożyłeś czwartą rure w reefmaxie? Cytuj 182l plus sump. Cykrkulacja 2x Jebao RW-4. Obieg Jebao DC-3000.Odpieniacz Dectec 1455. Skała 16kg. Siporax 4,5l . Sól Probiotic Reef Salt Aquaforest. Lampa 6x39w . Filtr przypływowy Boyu + Newa jet 1200 + biopellets xl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupiec333 Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 jeszcze kilka w roznych wersjach kolorystycznych cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 Piękne, byś się kurczę podzielił szczepką Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupiec333 Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 Bedzie kilka sztuk na sprzedaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 No to staje w kolejce Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smash86 Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 Ja mam taką. Cytuj 182l plus sump. Cykrkulacja 2x Jebao RW-4. Obieg Jebao DC-3000.Odpieniacz Dectec 1455. Skała 16kg. Siporax 4,5l . Sól Probiotic Reef Salt Aquaforest. Lampa 6x39w . Filtr przypływowy Boyu + Newa jet 1200 + biopellets xl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hani09 Zgłoś Napisano 30 Maja 2016 Mi udało się ostatnio takie zdobyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jointela Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2016 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Obecny zbiornik 142,5 + PANEL http://nano-reef.pl/forums/topic/107060-142-5-panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach