R.I.P Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Śliczna. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Szydło Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Skąd te usmiechy w Twojej wypowiedzi o mojej krzywdzie ? Widać,że bawi Cię moja krzywda.Masz informację nie ode mnie z dziwnych źródeł które działają jak głuchy telefon.Czemu mnie nie spytasz? Masz do mnie telefon, a mojego nie odbierasz. Nie bój się nikt Ci korony damy nano-reef nie zabierze, jak to powiedziałaś kiedyś krótki jest mój baniak przy Twoim. Widzę że wiesz lepiej wszystko ode mnie o moim akwarium. Szkoda że jak pomocy potrzebowałem to d*pą się wypięłaś, ale jak po szczepeczki dzwoniłem to nawet oddzwoniłaś na swój koszt. Więc zajmij się swoim pięknym akwarium bo Ci ta korona nagle spadnie. DAMA Nano reef , hahahaha dobre Rafale , masz ja.a ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurzg Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Na razie jedno https://drive.google...ew?usp=drivesdk Rafał lubisz wkurzać ludzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartyzelek Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Jak się takie arcydzieła natury "tworzy". Chyba od akwarium nie odchodzisz i według powiedzenia "pańskie oko konia tuczy" korale rosną i się wybarwiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Rafał lubisz wkurzać ludzi ? No Ciebie szczególnie fotką Galaxy s7 Jak się takie arcydzieła natury "tworzy". Chyba od akwarium nie odchodzisz i według powiedzenia "pańskie oko konia tuczy" korale rosną i się wybarwiają. Jest fajnie i tfu...tfu...oby tak dalej przy obecnej metodzie poprzeczkę mam wysoko ustawioną i jeszcze sporo przede mną dopiero raczkuję ;] Ale ta faktycznie daje radę mam też drugą fotę ale na razie cicho siedzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciejewski Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Ładne zwierzaki. Gratuluję fotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemasLKR Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 przy obecnej metodzie poprzeczkę mam wysoko ustawioną Metodzie prowadzenia baniaka czy robienia zdjęć ? Zdradź nam przepis na sukces Cytuj 180L akwa OptiWhite 100x40x45cm, Lampa LED 180W DIY , 68L sump + 30L dolewka i podmiana wody, odpieniacz CoralBox D300 ze sterowalną pompą, obieg Jebao DC3000, grzałka Aquael Gold 200W, cyrkulacja: Jebao RW8, dolewka automatyczna z wydzielonej przegrody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) Metodzie prowadzenia baniaka czy robienia zdjęć ? Zdradź nam przepis na sukces Do sukcesu jeszcze daleko, a fotki są tylko ucieleśnieniem radochy jaką z tego mam. Jeśli chodzi o zdjęcia to jestem totalnym lajkiem. Teraz wdrażamy zeovit. Pogubilem się już w czasie ale ok półtora miesiąca dozuję podstawową trójkę i 3 tygodnie jestem na połowie kamoli. Na razie wiele się nie zmieniło. Edytowane 19 Grudnia 2016 przez Panoramiks200 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Jedne korale lepiej drugie gorzej, przy okazji nowego aparatu i obiektywu wybranego standardowo przez Piotrka z Wrocławia "kocurzg" udało się cyknąć fajna fotkę, ale zabawa zaczyna dopiero się przy powiększeniu Najmocniej przepraszam za rysy na szybie https://drive.google...eXFFOTRGeXBTSXc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Prawdziwy „kosmos”. Co to za sprzęt? Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Jacku za tą fotkę odpowiedzialny jest tzw Olek E-PL7 z obiektywem zuiko 45mm f1.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurzg Zgłoś Napisano 26 Listopada 2016 Olki są cool Brawo "uczniu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi 71 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2016 no no ciekawe te twoje korale no no ciekawe te twoje korale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Zanjomi mnie namówili na wstawienie tej fotki zrobionej z pływającego okienka pleksi. Za zdjęcie odpowiedzialny jest sasmung s7 ;] Wyszła całkiem dobra fotka ;] Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Panoramiks200 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2017 Miód malina Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_surf Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2017 Zdjęcia całkiem wporządku ale na żywo wygląda to zdecydowanie lepiej! muszę się w końcu do Ciebie wybrać bo dawno się już nie widzieliśmy. Cytuj [105 l] ReefMAX, start 20.04.2010 ::: 13kg LR, 9kg LS ::: Cyrkulacja Tunze 6025 ::: oświetlenie 3 x 24W + nocny LED http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28572&n=last#bottom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Ostatnio uśmiechała się do mnie ta australijska piękność. Dawno nie wstawiałem nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Fajowe badyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Dzięki Marcin A jak Twoja się ma ? Też w poziomie zaczepiona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 U mnie jeszcze długa droga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 16 godzin temu, Panoramiks200 napisał: Ostatnio uśmiechała się do mnie ta australijska piękność. Dawno nie wstawiałem nic widziałem na FB, cudo! Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 Fajnie Tomku! Wszystko idzie w dobrą stronę! A u Ciebie jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edue Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 35 minut temu, Coltrane napisał: widziałem na FB, cudo! Na żywo jeszcze lepsza ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfik1980 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 Co Ty ważysz w tym kociołku Korale SUPER!!! Dla mnie pierwsza liga.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemether Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2018 Super acropory robisz jakieś szczepki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach