Lebcio Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 Pokój duszy... Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rozwielita Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 Akwarium to była jego wielka pasja. Zawsze służył pomocą i wiedzą. Straszny żal,że tacy ludzie odchodzą tak przedwczesne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja1cek Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 Pogrzeb Wtorek o 13:00 Kraków ul.Szkolna Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireck Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 Wyrazy współczucia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
walpie Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wlodzimierz BIES Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@L Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 [*] Cytuj Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 Może mi doradzał ,ale jaki @ Wyrazy współczucia dla rodziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 (*) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maximus44 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falconf16 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akvarius Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 20 lat znałem Andrzeja , super kumpel ,wielka szkoda Cytuj Akwarium 150*65*60 ,sterowanie iks, reaktor vertex ,odpieniacz ,250 bk vertex,filtr vertex1,5 ,vertex filtr Biopallets XL, ,oświetlenie - 8*80w t5 ,cyrkulacja 2*6105,+multi7095, obieg BK 8500 http://nano-reef.pl/....-ceramiki/ ,http://nano-reef.pl/.., zapraszam po szczepki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binek Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaco77 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 {*} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 [*] Powiedzcie jaki Andrzej miał nick na tym forum. Może z nim mailowałem, a nawet nie wiem... Cytuj Od 05.01.2014 nowe: 100x50x45, sump 112 l, 6 x T5 39W Dozownik EBTECH ze sterowaniem bluetooth, pompy Tunze 6025, 6045. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 Miał Nick - Andrzej Rogoda Pozdr. Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiektbg Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 [*] Duchem pewnie jest już na którejś z koralowych raf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morszczak-2009 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 [*] Niech spoczywa w spokoju. Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny. Cytuj baniak 600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach