pafnucy80 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2016 Hej. Chce kupic jedna z tych dolewek , rozbieżność cenowa to ok 50pln na korzyść ebtecha - ktos moze sie wypowiedziec na temat tych sprzętów? Pozdrawiam Sent by Tapatalk from my Samsung S7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2016 Też zastanawiam się nad abtechem ale nie wiem czy podoła w akwa bez sumpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pafnucy80 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2016 Teoretycznie wersja C ebtech jest bardziej zaawansowana niz aquatrend - ma zabezpieczenie przed praca na sucho ale wtedy roznica w cenie wynosi zaledwie 20pln Sent by Tapatalk from my Samsung S7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2016 Dolewka AT rowniez ma zabezpieczenie przed praca na sucho Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pafnucy80 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2016 Tester jestes pewny? Producent nie wspomina o tym elemencie a w ebtechu niby mozna go jeszcze regulować Sent by Tapatalk from my Samsung S7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2016 Mowimy o ktorej dolewce? Ta co mam na pewno ma takie zabezpieczenie bo jak sie konczy woda w baniaku na dolewke to alarm zaczyna cykac Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2016 Miałem dolewkę aquatrend i mam dozowkiki ebtecha. Obie firmy budzą zaufanie, obie mają dobry support - kontakt telefoniczny, cierpliwość i wsparcie na poziomie "wow". Trudno wybrać. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irek28 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2016 A ja polecam ato 100 bardzo dobra dolewka mam już ja 2 rok jestem mega zadowolony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pafnucy80 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Mowimy o ktorej dolewce? Ta co mam na pewno ma takie zabezpieczenie bo jak sie konczy woda w baniaku na dolewke to alarm zaczyna cykac aquatrend ma taka opcje w milestone , w zwyklej v2 nie ma (info od Łukasza) jednak wybralem aquatrend Edytowane 12 Grudnia 2016 przez pafnucy80 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwagieros Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Ja również polecam edtech C i jej zabezpieczenie czasowe przed pracą na sucho ,świetna "dolewka" w segmencie bezoptycznym... Edytowane 12 Grudnia 2016 przez szwagieros (wyświetl historię edycji) Cytuj 150x50x60h; sump 87x40x45h; PS BP 2x160W; Jecod 6000; Hydor performer Duo 1000 na jednej pompie Aquabee 2000; Tunze 6015,6065;dolewka ebtech; kilka glonów w sumpie:) Teco TC 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach