elespero Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 Można karmić morskie zwierzęta krewetkami słodkowodnymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Tak, tylko te krewetki szybko zdychają... Edytowane 7 Stycznia 2017 przez nanokaczor (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 Nanokaczor co masz na myśli? Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 że krewetka słodkowodna w solance szybko (nawet bardzo szybko) padnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) 3 - 8 dni to niby szybko , ale zależy dla kogo . Ale pytanie było czy można karmić a nie czy przeżyje . Edytowane 7 Stycznia 2017 przez SU1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz T Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 Kolega nie napisał jakie zwierzęta chce karmić ....... więc dodam, że moje zwierzaki (skrzydlica, kraby i wężowidła) gardzą mięsem słodkowodnych krewetek. Co innego hepatusy i brzydal. Te pochłoną każdy pokarm. Cytuj 600l w obiegu, OPTI z kominem, lampa LED PANDORA HYPERION R2 HYBRID, obieg DC6000, odpieniacz na tunze silence 9430.040, PROFILUX II Ex 2xPh, redox, SMS itp, DP-4 na balingu, sump 80x80x40 + refugium, miękko-LPS-SPS. Naprawimy wszystko co jest związane z elektroniką i nie ucieka na drzewo. Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki. Cuda zajmują mi trochę czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 kupno mrożonki "kryl drobny" jest bardziej ekonomiczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 kupno mrożonki "kryl drobny" jest bardziej ekonomiczne Ale jak mam odpad po selekcji to lepiej do baniaczka niż do kibla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert-reef Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2017 Uważaj bo mnie zjechali jak zapytałem się czy można karmić morskie ryby naturalnym żywym pokarmem. Znajdą się "obrońcy" zwierząt, którzy nie znają się na naturze ale muszą komuś dowalić że męczy zwierzątka. Wywal do kibla tam będą miały lepiej. Pozdro dla obrońców... Cytuj 2000L --> http://nano-reef.pl/...y-w-augustowie/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2017 Uważaj bo mnie zjechali jak zapytałem się czy można karmić morskie ryby naturalnym żywym pokarmem. Znajdą się "obrońcy" zwierząt, którzy nie znają się na naturze ale muszą komuś dowalić że męczy zwierzątka. Wywal do kibla tam będą miały lepiej. Pozdro dla obrońców... Hehe no tak ,i sie kibel zapcha . Wracając do tematu , nie widzę przeciwwskazań jeśli ktoś nauczy ryby tego pokarmu . A słyszałem że komuś jakiś miękas kiedyś oddał takową zdobycz . Jedno przynajmniej pewne , byłby to najbardziej "sterylny" , czysty pokarm jaki się da załatwić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2017 No już wiem na co pójdą RC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach