afgi Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Cześć, Jak widzę ceny niektórych koralu, to się za głowę łapie. Te najpiękniejsze kosztują po 1 000 zł i więcej. Bałbym się to wsadzić do akwarium. Napiszcie proszę jaki jest Wasz najdroższy koral i wrzućcie swoje foty [emoji4] Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speed_k Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 W sklepach oglądałem takie piękne pomarańczowe seledynowe itd z Australii za 500+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONSAIMANIA Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Kiedyś kupiłem dunke , około 9 lat temu za 1200zł . Wtedy to była nowość . Faktem jest też , że pochodziła z Australii , ale nie różniła się od tych dostępnych dziś za parę groszy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steron Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 U mnie ok. 200zł za 1 LPSa: Favia> Lobophyla> Euphylia Cytuj Akwarium: 540l(150x60x60h). Obieg: Aqua Nova 9000 (zasila biopellets), + Aqua Nowa 3000( zasila sterylizator uv 36W). Cyrkulacja: Jebao SOW 15, Jebao SLW 20, Tunze 6095. SUMP(100x45x45): TWISTMAN OB 200 EXT V2 , Twistman Biopellets filter BPF -VX100, Twistman FP-1 Media Reactor, Tunze 6045. Oświetlenie: ATI Sunpower 8x54wT5. Obecny układ świetlówek: 5x Ati Blue Plus, 2x Ati Coral Plus, 1x Ati Aqua Blue Special. Sól: Zazwyczaj Niebieska Red Sea Salt, Balling: Prochy Biomus, SBS Aquaforest. Karmnik automatyczny JBL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Ale to ma być najdroższa cena jaką zapłaciliśmy, czy największa wartość korala w akwa?Wysłane z galaktyki S6 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 u mnie szczepka acropory od Debory 90zł Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunWorld Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 (edytowane) U mnie to chyba 2 duże kule rainbow acana. Na aukcjach chodzą około 10-40 funtów za główkę zależnie od zdjęcia. Chciałbym to zmienić i kupić jakieś wypasione WWC bounce, albo wwc jaw droppery Edytowane 15 Marca 2017 przez FunWorld (wyświetl historię edycji) Cytuj 500 + -zakładając akwarium morskie nic nie wiemy -po trzech miesiącach uważamy że już cos wiemy; -po roku jesteśmy ekspertami, -po dwóch latach dochodzimy do wniosku że kompletnie nic nie wiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 U mnie w akwarium acana 250zł za szczepkę z foty Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 sarcophyton 45 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Darek nie kłam masz kilka ładnych ukwiałów, a ten czerwony quadricolor co mam od Ciebie ma już spokojnie ze 20cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 (edytowane) Ukwiały to podobno nie korale, chociaż sam nie wiem i zaraz sprawdzę z ciekawości. edyt. ukwialy-rząd koralowców sześćiopromiennych, niech Ci będzie 60zł Edytowane 15 Marca 2017 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afgi Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Ale to ma być najdroższa cena jaką zapłaciliśmy, czy największa wartość korala w akwa?Wysłane z galaktyki S6 Najdroższa jaką zapłaciliśmy i fotaWysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Kiedys... to szczepka korala z Australii, ktory zostal nabyty za 240 euro. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afgi Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 U mnie w akwarium acana 250zł za szczepkę z foty [emoji6] Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Piękne, to tu masz niezły skarb. Chyba najdroższe jakie widziałem, to Scolymia i niektóre Zoa Kiedys... to szczepka korala z Australii, ktory zostal nabyty za 240 euro. Z boku widzę, ze już pofragowana [emoji4] Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 30 minut temu, Stani napisał: Kiedys... to szczepka korala z Australii, ktory zostal nabyty za 240 euro. mam go od Ciebie ;P Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturro Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 (edytowane) Kiedyś chciałem jedną acrę - okazało się zę "to Australia więc minimum 100zł". Niby OK ale został koral tak fragmetowany, że chyba łatwiej policzyć ile miał polipów niż centymetrów Edytowane 15 Marca 2017 przez Arturro (wyświetl historię edycji) Cytuj https://youtu.be/vUXtXqeTgv4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Sinularia z Australi z aqua forest 200zł po 30% zniżce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro1970 Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Scolymia Aquario 870 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Piękna scylomia i w bardzo dobrej cenie bo takie widziałem za około 1200zl Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONSAIMANIA Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Super kolorki . Chyba też sobie zasponsoruję taki beret . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro1970 Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 34 minuty temu, BONSAIMANIA napisał: Super kolorki . Chyba też sobie zasponsoruję taki beret . Jest naprawdę przepiękna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afgi Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Piękna scylomia i w bardzo dobrej cenie bo takie widziałem za około 1200zl [emoji6]Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Za 1 200, to już chyba 3-kolorowe? Scolymia Aquario 870 zł A te dwa LPSy po lewej tez ciekawe [emoji4] Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro1970 Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 18 minut temu, afgi napisał: Za 1 200, to już chyba 3-kolorowe? A te dwa LPSy po lewej tez ciekawe [emoji4] Wysłane za pomocą Tapatalk Też mam kilka acan ale naso się do nich dobrał i musiałem na razie je siatka odgrodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speed_k Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Ceny że wow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiepski Zgłoś Napisano 16 Marca 2017 Goniopora glowka 10cm x 6cm 320zeta zapłaciłem ale sluchajcie pierwsze dwa tyg myślałem że się nie pozbiera chyba fatalnie znoszą zmianę parametrów.ale za to jest ładna. Cytuj akwarium 480L sump 120L 45kg żywej skały,30kg piasku,miękkie,Lps.Sps, oświetlenie Led Zetlight Qmaven 6800-230w + 2x T5 sól ReeFlowers Caledonia,tem 26st. zasolenie 1.024, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach