hartek Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Witam ja mam aqua nova 4000 i miałem podobny problem ze spadkiem mocy dostałem drugi sterownik i narazie jest Ok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2018 Czy ktoś się orientuje, czy pompy serii DCP o mocy 3000 i 4000 będą dostępne w PL. Na Ebay i Ali już są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2018 Ja nie kupię już jebao, aqua medic biję na głowę, a różnica w cenie nie jest duża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2018 10 minut temu, SzymonH napisał: Czy ktoś się orientuje, czy pompy serii DCP o mocy 3000 i 4000 będą dostępne w PL. Na Ebay i Ali już są. a nie prościej zapytać w sklepie internetowym który handluje tymi pompami? będziesz miał info z pierwszej reki a nie zasłyszane gdzieś plotki..:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2018 W sumie to prościej. [emoji3] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syrius177 Zgłoś Napisano 22 Października 2021 (edytowane) Witam, problem z pompą jebao dcp 10000. Po wyczyszczeniu rozpędza się do 18 procent mocy. Przyciski ze sterownika nie reagują. Ani w dół, górę czy pauza. Ktoś się spotkał z czymś takim? Wygląda jakby jakiś stan awaryjny czy co. Albo coś się zablokowało. Edit. Rozwiązane. Pauze dłużej przytrzymać. Gdy wyświetlacz zacznie pulsować nacisnąć przycisk w górę lub w dół. Edytowane 22 Października 2021 przez Syrius177 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach