sky Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 chciałbym zasięgnąć opinii użytkowników używających suplementów AF, interesuje mnie: -Energy, -Vitality, -Build, -Amino Mix. Chodzi mi o to czy jest różnica patrząc po koralach od momentu stosowania, niestety u mnie w mieście nie mam kogo podpytać w sklepach bo nie ma tych produktów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) 6 godzin temu, sky napisał: niestety u mnie w mieście nie mam kogo podpytać @sewer Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creol Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 Stosowalem wszystkie. Ogolnie zwierzaki zadowolone, jednak trzeba uwazac z dozowaniem (zwlaszcza Amino), zaczynac od minimalnej dawki, i ewentualnie zwiekszac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sky Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 33 minuty temu, AnT napisał: @sewer a on czasem nie jest współwłaścicielem AF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinki Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 Też stosowałem wszystkie, coralB z czasem sobie odpuściłem (przy okazji pięknie klarował wodę) pozostałe stosuje do dziś. Każdy z preparatów podaje co 3 dzień i jest fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu0 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 Ja używam od jakiegoś czasu AF A i V. Z tych produktów jestem zadowolony, chociaż sama sól jak dla mnie słabo wypadła u mnie w akwarium. Cytuj Studencki baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryadam Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2017 Ja używam Build i rozwiązuje mi powoli problem ze zbyt niskim pH. Od kilku tygodni dozuję też kropelkę Micro E dziennie i tutaj widać zmiany w kolorkach. Cytuj Moje 162l, start: 11.11.2016 r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach