lapsiak84 Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 Ja bede zamawial w Kolnie akwaria.biz bylem widzialem jak robia. Dobre ceny i solidne wykonanie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 Bezbarwny. Nie mam problemu z utrzymaniem czystości. Skrobak fliper i szczoteczka do zębów Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Bezbarwny. Nie mam problemu z utrzymaniem czystości. Skrobak fliper i szczoteczka do zębów Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 I o takie zdjęcie chodziło. Dobrze to wygląda. z bliska co prawda cokolwiek tam widać, ale trzeba się przyjrzeć i nie zaburza to ogólnego wyglądu. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 I o takie zdjęcie chodziło. Dobrze to wygląda. z bliska co prawda cokolwiek tam widać, ale trzeba się przyjrzeć i nie zaburza to ogólnego wyglądu. Nic nie widać zdjęcie z odległości około 50cm Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 Ciekaw jestem co teraz powiedzą Ci co wolą czarny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 23 minuty temu, fresz33 napisał: Ciekaw jestem co teraz powiedzą Ci co wolą czarny Mi się podoba po prostu z czarnym Każdy woli co innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 Tu też można zwrócić uwagę na kolor szafki . Mój zestaw jest biały i nie wyobrażam sobie czarnego. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 Ja mam czarny silikon do białej szafki i przy czarnym tle jest ok, co prawda zamawiałem bezbarwny ale już się przyzwyczaiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 56 minut temu, zipke napisał: Ja mam czarny silikon do białej szafki i przy czarnym tle jest ok, co prawda zamawiałem bezbarwny ale już się przyzwyczaiłem pokaz zdjęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 Nic nie widać zdjęcie z odległości około 50cm Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Bajka. Juz chyba wiem jaki będzie. Ale proszę nie kończcie wątku. Fajnie będzie zobaczyć jakieś jeszcze przykłady. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 6 godzin temu, ibiza napisał: Nic nie widać zdjęcie z odległości około 50cm Ładnie to wygląda. Offtopic: @Sygenładne pseudanthiasy. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 3 minuty temu, katani napisał: Ładnie to wygląda. Offtopic: @Sygenładne pseudanthiasy. o co biega ? Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 W wątku Błękitna laguna 230 (netto ) ladnie Widac bezbarwny sylikon . Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fireblade Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 Ja bym wziął biały do OPTI do zwykłej szyby czarny przychylam się do opinii że później i tak będziesz zaglądał do środka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 Ja mam czarny i w ogóle Nie Mam żadnego problemu ) Nie mailem bezbarwnego ale zostałbym przy czarnym )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 17 Maja 2017 Czarny czy bezbarwny to kwestia gustu, upodobania. Wolę czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Jakbyś miał biały to byś jego wolał [emoji14] ja miałem i taki i taki i już nigdy więcej czarnego Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Miałem taki i taki, wolę czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 No to nie ma co o gustach dyskutować jak to mówią jeden woli córkę a drugi teściową heh Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 20 Maja 2017 Jednak chyba wybiorę bezbarwny. Pytanie tylko czy z wałkiem czy bez?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeci Zgłoś Napisano 20 Maja 2017 Jak bezbarwny to bez wałkaWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MMirekJ Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam. Trochę Odświeżę wątek, bo właśnie Stoję przed wyborem silikonu w nowym baniaku. To jak teraz wyglądają wasze osobiste sugestie i opinie na temat użytkowania i wrastania glonów przy bezbarwnym silikonie? Pozdrawiam. Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez MMirekJ (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach