Tmoek.db Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2018 Może ktoś z was wie co mu jest i jaka to choroba. Szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć Zrobiłem mu kąpiel w tym płynie od KZ. I podaje witaminy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2018 Ostatnio był temat o tym, że w nocy im sie tak robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tmoek.db Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2018 Mój ma tak cały czas od 4 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2018 Od wątroby im się tak robi, zniknie samo jeśli zmienisz dietę. Co mu dajesz do jedzenia? Czosnek był dawany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leel00 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2018 To wygląda trochę jak wybroczyny po kontakcie z ukwiałem, albo jakaś bakteryjna zaraza. Dla pełnej jasności napisz więcej - od kiedy go masz, jak karmisz, kala obsada akwarium, karmienie i parametry wody. To jest z jednej strony, czy symetrycznie z obu? może ktoś podsunie jakiś lepszy pomysł. https://forums.saltwaterfish.com/index.php?threads/tang-has-bacterial-infection-what-to-do.306949/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2018 http://nano-reef.pl/index.php?/topic/98851-Zebrasoma-flavescens-czerwone-plamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek85 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2018 Pokolce muszą w diecie mieć glony. Nori świetnie się nadaje. Wzbogać mu dietę. Ja swojemu podaję pocięte namoczone płaty do sushi. Tnę w kosteczkę i dodaję do mrożonki. Jak namoknie to duszę palcem bo nie chce tonąć bo ma sporo powietrza w sobie. Rybka wcina aż miło. Można też większy kawałek powiesić na magnesie albo przyssawce żeby sobie skubała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach