SU1 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2018 1 minutę temu, dla syna napisał: Szkoda ze w PL tego nie ma. Trochę lipa jeśli chodzi o serwis Obyś nie wykrakał . Ale raczej jedyne co się może zrypać to pompy , a te są dostępne . Miałem info z fishstreet , że jak by co mają a że kupiłem pompę to proponują mi zakup 2 sztuk za połowę ceny . Czym zresztą mnie z lekka zaniepokoili . Co do Serwisu i gwarancji ,ujmę to delikatnie , chciałbym żeby do gwarancji i naprawy w PL podchodzili chociaż w 1/10 jak to robią chinole . ps: Tak się zastanawiam jak to jest że made in china z pl rypie się jak cholera a jak kupuję w chinach to działa i zepsuć się nie chce . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2018 36 minut temu, SU1 napisał: Obyś nie wykrakał . Ale raczej jedyne co się może zrypać to pompy , a te są dostępne . Miałem info z fishstreet , że jak by co mają a że kupiłem pompę to proponują mi zakup 2 sztuk za połowę ceny . Czym zresztą mnie z lekka zaniepokoili . Co do Serwisu i gwarancji ,ujmę to delikatnie , chciałbym żeby do gwarancji i naprawy w PL podchodzili chociaż w 1/10 jak to robią chinole . ps: Tak się zastanawiam jak to jest że made in china z pl rypie się jak cholera a jak kupuję w chinach to działa i zepsuć się nie chce . Bo Chińczycy jak robią produkt dla "siebie' to robią to lepiej niż dla europejczyków którzy chcą jak najtaniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2018 2 minuty temu, elespero napisał: Bo Chińczycy jak robią produkt dla "siebie' to robią to lepiej niż dla europejczyków którzy chcą jak najtaniej. Hehe czyżby wpływ dobrej zmiany? A tak serio to za przesyłkę chcą 50 euro... Niby wysylane z Europy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2018 Teraz, elespero napisał: Bo Chińczycy jak robią produkt dla "siebie' to robią to lepiej niż dla europejczyków którzy chcą jak najtaniej. E raczej śmiem się przychylać do tezy że PL owicz mówi tak , masz pan śmieć to ja wezmę i sprzedam , u nas biorą wszystko byle tanio było . Wiesz to totalnie idiotyczny pomysł , ale do dziś kupiłem już setki LED z ali ... , nic nie padło od kilku lat , ba nigdy żadna nie padła , a z alle.. jakimś cudem już mi padło pięć szt i 2 miesiące . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2018 Ktoś chętny na zakypy w fishstreet? Chętnie bym się dołożył bo mialbym trochę tam do kupienia. Ta przesyłka to jakaś masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach