Skocz do zawartości
robi

Wyszukiwarka !

Rekomendowane odpowiedzi

Co jest nie tak ze nasza forumowya wyszukiwarka jest do D ? Nic nie idzie wyszukać - odnaleźć, a co chwila pojawiają się pouczenia że "szukanie nie boli" , problem był poruszany itd. I co z tego jak nic nie idzie znaleźć! !!

Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawda Robercie!

Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wole wyszukiwać przy pomocy googla. Wystarczy wpisać (szukaną frazę) spacja nano-reef.pl i jak dla mnie super wyszukuje.

502e4a16930e414107ee22b6198c578f.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robert - nie od dziś to wiadomo i tematów wielbiących wyszukiwarke tej wersji silnika forum bylo mnostwo

pozostaje: google a w nim wpisać szukaną frazę + nano_reef_pl

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również. Forumowa nie powala a przez TT to masakkkkra.. -_-

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po szukanej frazie u wujka "googla" wystarczy wpisać "nano" i wyświetla tematy ktore nas interesują z tegoi pokrewnego forum :D

Jak dla mnie najlepszy sposób wyszukiwania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam problem, jak się zacznie nowy temat to zaraz straszą banem bo było wielokrotnie przerabiane ble ble, jak się dopisze problem do starego tematu nikt z reguły nie odpowiada.):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyż prowda :-)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wpiszujesz w oknie google nano-reef plus temat który cię interesuje i zazwyczaj bardzo wysoko w wynikach masz linki do postów, to niestety najskuteczniejsza metoda

Tisze jediesz dalsze budiesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam problem, jak się zacznie nowy temat to zaraz straszą banem bo było wielokrotnie przerabiane ble ble, jak się dopisze problem do starego tematu nikt z reguły nie odpowiada.):

przesadzasz Bodzio

piszę tylko, że na chwilę obecną problem wyszukiwarki jest wciąż nierozwiązywalny z tego co widzę

a Ty już z bananami :)

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jako nowy, aby nie narazić się na krytykę na razie szukam a nie pytam. Niestety tak jak koledzy napisali niekiedy ciężko jest cokolwiek znaleźć. Skorzystałem z opcji Google i faktycznie działa. Dzięki:)

ReefMax -  Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema.

0e93da8f008542a888d593ba9d084493u522a479.png

"Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luft- taka sytuacja :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podbijam bo temat nadal aktualny.

Może by tak pomyśleć o jakiejś optymalizacji o ile w ogóle taka jest możliwa?

Nadal wyszukiwarka forumowa nie zdaje egzaminu. Szukasz na forum nie znajdziesz, wpisujesz w google wyszukiwaną frazę znajdujesz wątek na nano-reef :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ze nie dostałem odpowiedzi na pw pisze tu... Mam problem z wyszukiwarka w tel... Wpisuje cos w google i wywala mi tylko kolorowa tapetke i np taki adres... h..tp://nano-reef.pl/mobiquo/smartbanner/ads.php?referer=http%3A%2F%2Fnano-reef.pl%2Ftopic%2F73756-jebao-do-odpieniacza%2F&code=87ddcc590062821b9f250ce46f76df9b&board_url=http%3A%2F%2Fnano-reef.pl

Jakis smart baner... Co z tym zrobic??? Http zrobilem w kropkach zeby byl wydoczny adres.

465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg

Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory

Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon,

Zebrasoma velifer

Identyfikacja

Stare 180

Nowe 460L

8d1e1a2ed99b757d8e690344053b20d8u341a313.png?upd=20140802221928

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość laszek

Też mam ten problem na tel od jakiegoś czasu ze korzystam z funkcji szukaj w google znajduje a strona wyświetla się pusta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tez po przejsciu w link z google wyswietla sie pusta strona, samo tło, ale forumowa wyszukiwarka dziala mi dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie obejście problemu z smartbanner taptalka to przełączyć tryb wyszukiwania na "wersje na komputer" i po kliknięciu w link otwiera się normalnie nano-reef.pl ale w wersji na komórkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie używam tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@nika to co napisałem to właśnie obejście dla osób które nie używają taptalka - ja nie używam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak przełączyć na wersję na komputer?

fc7b09c75a95c36da7710b87010cb238u1236a1088.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W chrome: po prawej górny róg trzy kropki i wyświetla się menu tam jest wersja na komputer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.