Skocz do zawartości

Chemia

Wszystko co dotyczy wody i dodatków do niej. Piszcie tu o RO, soli, testach, dodatkch (balling, kalkwasser) ...

3 466 tematów w tym forum

    • 3 odpowiedzi
    • 3 822 wyświetleń
  1. Wzrost NO2 i NO3 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 6 365 wyświetleń
  2. zakwit bakteryjny 1 2 3

    • 53 odpowiedzi
    • 9 418 wyświetleń
  3. Podstawowe preparaty

    • 6 odpowiedzi
    • 3 537 wyświetleń
  4. Phosguard przechowywanie na mokro

    • 0 odpowiedzi
    • 3 185 wyświetleń
  5. Prochy cz.d.a firmy Tabsol

    • 2 odpowiedzi
    • 3 316 wyświetleń
  6. wysokie no3 i po4 1 2

    • 30 odpowiedzi
    • 5 704 wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 5 283 wyświetleń
  7. blue treasure

    • 18 odpowiedzi
    • 4 001 wyświetleń
  8. Testy Colombo Marine 1 2

    • 27 odpowiedzi
    • 5 103 wyświetleń
  9. Kh - zagadka przy podbijaniu

    • 13 odpowiedzi
    • 4 547 wyświetleń
  10. Łączenie akwariów i przeprowadzka 1 2

    • 25 odpowiedzi
    • 4 408 wyświetleń
  11. Czy już czas na podmiany ? 1 2

    • 29 odpowiedzi
    • 4 201 wyświetleń
  12. Parametry wody po przeprowadzce

    • 1 odpowiedź
    • 3 205 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3 361 wyświetleń
  13. Ile mam wody w baniaku?

    • 4 odpowiedzi
    • 3 295 wyświetleń
  14. Woda amoniakalna na start

    • 0 odpowiedzi
    • 3 465 wyświetleń
  15. ROYAL NITRATE czy Salifert Nitrate

    • 8 odpowiedzi
    • 3 236 wyświetleń
  16. Płyny referencyjne do Hanki po4

    • 0 odpowiedzi
    • 3 183 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3 264 wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 3 992 wyświetleń
  17. Wódka vs Ocet 1 2 3

    • 57 odpowiedzi
    • 15 362 wyświetleń
  18. Tanie prochy do ballinga UK

    • 18 odpowiedzi
    • 3 790 wyświetleń
  19. Fosforany- raz jeszcze... 1 2 3

    • 59 odpowiedzi
    • 6 009 wyświetleń
  20. (Jod) Prodibio Iodi+, ile na 30l?

    • 0 odpowiedzi
    • 3 356 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.