Skocz do zawartości

Chemia

Wszystko co dotyczy wody i dodatków do niej. Piszcie tu o RO, soli, testach, dodatkch (balling, kalkwasser) ...

3 471 tematów w tym forum

  1. Test KH Red Sea

    • 3 odpowiedzi
    • 3 477 wyświetleń
  2. kolorowy osad na szybie po red sea

    • 9 odpowiedzi
    • 3 452 wyświetleń
  3. Wegiel

    • 18 odpowiedzi
    • 3 818 wyświetleń
  4. Bailinga dobre proporcje do roztworu ?

    • 3 odpowiedzi
    • 3 383 wyświetleń
  5. No3Po4x Red Sea 1 2 3

    • 62 odpowiedzi
    • 9 971 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3 929 wyświetleń
  6. Wzrost NO2 i NO3 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 6 612 wyświetleń
  7. zakwit bakteryjny 1 2 3

    • 53 odpowiedzi
    • 9 880 wyświetleń
  8. Podstawowe preparaty

    • 6 odpowiedzi
    • 3 615 wyświetleń
  9. Phosguard przechowywanie na mokro

    • 0 odpowiedzi
    • 3 255 wyświetleń
  10. Prochy cz.d.a firmy Tabsol

    • 2 odpowiedzi
    • 3 392 wyświetleń
  11. wysokie no3 i po4 1 2

    • 30 odpowiedzi
    • 5 858 wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 5 462 wyświetleń
  12. blue treasure

    • 18 odpowiedzi
    • 4 106 wyświetleń
  13. Testy Colombo Marine 1 2

    • 27 odpowiedzi
    • 5 280 wyświetleń
  14. Kh - zagadka przy podbijaniu

    • 13 odpowiedzi
    • 4 679 wyświetleń
  15. Łączenie akwariów i przeprowadzka 1 2

    • 25 odpowiedzi
    • 4 551 wyświetleń
  16. Czy już czas na podmiany ? 1 2

    • 29 odpowiedzi
    • 4 307 wyświetleń
  17. Parametry wody po przeprowadzce

    • 1 odpowiedź
    • 3 285 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3 431 wyświetleń
  18. Ile mam wody w baniaku?

    • 4 odpowiedzi
    • 3 362 wyświetleń
  19. Woda amoniakalna na start

    • 0 odpowiedzi
    • 3 538 wyświetleń
  20. ROYAL NITRATE czy Salifert Nitrate

    • 8 odpowiedzi
    • 3 314 wyświetleń
  21. Płyny referencyjne do Hanki po4

    • 0 odpowiedzi
    • 3 291 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3 391 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.