cimek Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 Witam. zamawiał ktoś coś z tej stronki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 z tego co wiem to to jest sklep widmo..jest w necie a w realu już niekonieczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Tutaj masz opinie Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Na FB cały czas żyją i nawet ceny podają. Zdjęcia i filmy jakieś są. Nigdy tam nic nie kupiłem, wysłałem kilka @ ale bez odzewu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Mi też nikt nigdy nie odpowiedział heh Michał masz linka do ich FB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimek Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Zamówiłem dwie rybki tak w ciemno przelałem kasę z góry i czekałem. Po trzech dniach dzwonię do nich i odebrał bez problemu. Powiedział że jak chce to kasę odda odrazu bo moje rybki są w Holandii dopiero. Będą koło 10 kwietnia u niego to mi wyśle. A co przyjdzie to zobaczymy czy rybki czy zupa. Jak przyśle to napiszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Mi się wydaje że oni robią zamówienia pod zamówienie klienta heh Ci co mieszkają w pobliżu mają fajnie bo można podjechać o zobaczyć co przychodzi, a reszta to zakup kota w worku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 mam niezbyt daleko i tak jak napisałem sklep widmo,coś tam niby jest później jest cisza .Sklep sie "otwiera od kilku lat i nie moze otworzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Totalna porażka, nie ma sensu się z nimi zadawać. Są dużo bardziej rewelacyjne sklepy z profesjonalnym podejściem do klienta. Cytuj Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimek Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2018 Wczoraj dostałem email że paczkę wyslą w środę. To czekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2018 Jestem ciekaw jak się to zakończy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimek Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2018 Ja też. jak będzie dobrze to cena fajna tylko czas oczekiwania długi. Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimek Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2018 i rybki doszły, obie zywe zapakowane słabo, woda sie wylała trochę z worków. paczka oklejona czarną folią tylko bez żadnej naklejki że zwierzęta czy coś w tym stylu. Dobrze że znam kuriera to rybki odebrałem o 9.00 a tak by były u mnie około 16.00 także niewiem jak to by było Ogólnie rybki chyba zdrowe, myślałem ze będą mniejsze ale mają około 10 cm. Białobrody i Lineatus koszt każda po 99zł plus wysyłka. dla mnie BOMBA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ura Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2018 tak oglądam ich stronkę teraz to po prostu cenowe wow mnie ogarnia jak tylko transport był by OK to czemu nie, a można odbierać ryby osobiście? cimek - co do paczek to nie można wysyłać zwierząt wedle większości firm kurierskich, to samo dotyczy się paczek PKP czy PKS - to wszystko są nielegalne wysyłki ludzie cuda wpisują w opis zawartości paczek PKP a pewien sklep do mnie dzwoni bym przypadkiem nie ujawniał kurierowi co jest w paczcie. do przewozu gołębi jest specjalna paczka na poczcie polskiej, a tak to do przewozu zwierząt nie ma żadnych paczek w PL - jest to chyba zabronione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimek Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2018 22 godziny temu, Ura napisał: tak oglądam ich stronkę teraz to po prostu cenowe wow mnie ogarnia jak tylko transport był by OK to czemu nie, a można odbierać ryby osobiście? Gadałem z gosciem długo przez tel. To jest Holrnder troszke ciezko go zrozumiec. osobiscie mozna ale trzeba sie umówić bo jak mówi żeby nie było że ktoś przyjedzie a on ma dwie rybki na hurtowni. rybki w Holandii są po kwarantannie a pużniej jadą do Polski i do klienta. Najlepiej zamówienia przez email tak mówił. dostawa jest 25-27 kwiecień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2018 He he białobrody mówisz to dopiero będzie bomba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimek Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2018 W dniu 2018-04-13 o 22:26, twardovski.michal napisał: He he białobrody mówisz to dopiero będzie bomba o co kaman ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2018 29 minut temu, cimek napisał: o co kaman ? Będzie ospa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimek Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2018 37 minut temu, maciej01 napisał: Będzie ospa. miał trzy kropki na boku ale już znikły. To niewiem. Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) u mnie po białobrodym poszła cała obsada, jedynie hexa tylko przetrwała, a wszytko zaczęło się niewinnie od jednej kropki Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bullmaster9 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2018 Coś nowego wiadomo o tej firmie czy nadal funkcjonują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rumik21 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2018 Specjaliści od wklejania fotek na fb. Kontaktowałem się kilka razy ryby rezerwowalem i dalej już cisza. Chyba wola obsłużyć hurtownika niż pojedynczego klienta Cytuj ReefMax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sky Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2020 odświeżę temat, ktoś coś z tą firmą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach