united723 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 Witam, powie mi ktoś czemu nie mogę na forum wystawić ogłoszenia o sprzedaży akwarium ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAdam Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 Ponieważ za krótko masz akwarium, żeby je już sprzedawać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 teraz aby coś wystawić do sprzedania kolega musi nabić sobie postów do 50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
united723 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 może i tak ale muszę sprzedać sytuacja mnie do tego zmusza bardziej chodzi mi o rybkę, krewetkę i rozgwiazde oraz sprzęt 1 minutę temu, twardovski.michal napisał: teraz aby coś wystawić do sprzedania kolega musi nabić sobie postów do 50. aha.. dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 Czyli regulaminu nie czytał Napisz do mod . Nie nabijaj postów bez sensu teraz Tylko napisz do z prośbą o wystawienie Napewno pomogą Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
united723 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 dzięki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 Tomku jest dokładnie tak jak napisał Daniel minimum 50 postów na temat. To niestety wymóg, którego nie przeskoczymy z poziomu moderacyjnego. Mamy regulamin i musimy się jego trzymać. Inna sprawa co takiego się stało, że podopieczni potrzebują nowego lokum? Likwidacja, czy niewłaściwie dobrana obsada wzajemnie walcząca. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 11 minut temu, AnT napisał: Czyli regulaminu nie czytał Napisz do mod . Nie nabijaj postów bez sensu teraz Tylko napisz do z prośbą o wystawienie Napewno pomogą Ancik, a Ty czytałeś? Fotka w stopce za duża Pozdro Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c-sys Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 moze i za duza ale za to jaka ładna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 Godzinę temu, Tester napisał: Ancik, a Ty czytałeś? Fotka w stopce za duża Pozdro Bartek Stopkę możesz sobie wyłączyć w ustawienich, jak cie razi 18 minut temu, c-sys napisał: moze i za duza ale za to jaka ładna Dzięki Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
united723 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 Godzinę temu, chwialek napisał: Tomku jest dokładnie tak jak napisał Daniel minimum 50 postów na temat. To niestety wymóg, którego nie przeskoczymy z poziomu moderacyjnego. Mamy regulamin i musimy się jego trzymać. Inna sprawa co takiego się stało, że podopieczni potrzebują nowego lokum? Likwidacja, czy niewłaściwie dobrana obsada wzajemnie walcząca. Teraz, united723 napisał: Dzięki za pomoc, będę musiał się do końca pazdziernika przeprowadzić plus remont, a mieszkanie w którym aktulanie przebywam odstąpic nagła sytuacja (żona w ciąży) nie mam dużej obsady ale musze cos z tym zrobić (błazenek, krewetka, rozgwiazda, ślimak) i sprzęt bedę chciał sprzedać ponieważ szukam funduszy na nowe mieszkanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 Może ktoś z Twoich kolegów od morszczyzny o ile ich masz wystawi ogłoszenie.Oczywiście zgodnie z regulaminem a nie grzecznościowo. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
united723 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 ha ha nie mam kolegów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 1 minutę temu, united723 napisał: ha ha nie mam kolegów Ja bym się z tego aż tak bardzo nie cieszył. Wsparcie w tym hobby bywa nieocenione Dasz się namówić do ukazania swojego zbiornika we właściwym temacie? Podziel się tym co udało Ci się dotąd osiągnąć. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 20 minut temu, chwialek napisał: Dasz się namówić do ukazania swojego zbiornika we właściwym temacie? Podziel się tym co udało Ci się dotąd osiągnąć. I tu Piotr dobrze pod powiada Bez problemów zrobisz wymarzone .. Załóż wątek o swoim akwa Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach