TMK Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Ucieszyłam się. Niestety Akwarystyczny24 poinformował mnie, że to pomyłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Też zostałem zwycięzcą, ale nic nie kupowałem ostatnio w sklepie: Drogi Kliencie Gratulacje. Wygrałeś konkurs Akwaloteria® Zostałeś jednym z pięciu zwycięzców konkursu Akwaloteria® sklepu akwarystycznego Akwarystyczny24®. Skontaktuj się z nami w celu odebrania nagród w terminie 14 dni od dnia otrzymania tej wiadomości. Regulamin odbioru nagród tutaj w paragrafie § 6 - Nagroda. Pakiety nagród do wyboru tutaj. Dziękujemy za wspólną zabawę! Zespół Akwarystyczny24® Wysyłamy do Ciebie ten e-mail gdyż wyraziłeś zgodę na objęcie Cię programem lojalnościowym. Jeżeli w przyszłości nie chcesz otrzymywać takich wiadomości zaloguj się na swoje konto tutaj i w dziale preferencje odznacz „Wyrażam zgodę na objecie mnie programem lojalnościowym ...”. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Ale ta chwila szczęścia zostanie z Tobą na długo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Wydaje mi się że jeżeli dostałaś oficjalne info o wygranej to bez względu na to czy to pomyłka czy nie nagroda jest Twoja a koszty pomyłki ponosi organizator pomyłki. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Informację o pomyłce chwilę później rozesłał sklep Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Ja też dostałem ta informacje. A ostatnie zakupy zakupy robilem ponad rok temu. Ale za chwilę mnie poinformowali o pomyłce. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 47 minut temu, =Fresz= napisał: Informację o pomyłce chwilę później rozesłał sklep Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Ja żadnego dementi nie dostałem. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blues Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Widzę że takich "szczęściarzy"jest więcej ja po godzinie 3 w nocy dostałem maila że jestem zwycięzcą a po 9 już sprostowanie ,ehhh a już sobie nagrodę wybrałem a tu Drogi Kliencie Przez pomyłkę wysłaliśmy wiadomość o zwycięstwie w konkursie, bardzo przepraszamy za zamieszanie. Prawidłowa lista zwycięzców Konkursu Akwaloteria® za Czerwiec 2019 została opublikowana na naszym blogu tutaj. Zespół Akwarystyczny24® Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek K. Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Ja też dostałem maila o trzeciej w nocy ,że wygrałem pierwszy raz w życiu,ale moje szczęście nie trwało długo ,bo aż do dziewiątej , kiedy znów dostałem maila że się pomylili .Coś czuje ,że to było specjalnie wysłane ,wiecie reklama dźwignią handlu hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 2 Lipca 2019 Z ciekawości zerknę łam na maila i też dostalam to info o wygranej. Sprostowania już nie dostałam, ale na liście zwycięzców są sami faceci, więc też lipka. Ale w nagrodach nie ma chyba nic rewelacyjnego, głównie produkty azoo. W zestawie do morskiego też jskies bakterie azoo, używa ktoś tych preparatów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach