natan2012 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Witam od kilku dni moja duncanopsammia nie wystawia polipow. Mam wrażenie, że wręcz zanikają. Jedyna zmiana w akwarium to nowy odpieniacz Hydor. Oświetlenie po staremu, czyli ledy aquaela i kilka power ledow Edytowane 24 Grudnia 2019 przez natan2012 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2019 Jakie parametry?Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2019 Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montymick Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2019 Nie widzę dokładnie ale za dunką nie rośnie przypadkiem aiptasia? Peniek - popłakałam się z wiadomości Skąd się bierze takie paski? Cytuj Solarium V3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2019 (edytowane) W swoim temacie pisales, że w sobotę zmieliło Ci ukwiał i padla magnifica. Tu piszesz, że Dunca od kilku dni nie wystawia ramion. Może te sprawy się wiążą że soba. A może to też być aitasia, o której mówi montymick Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Nik@ (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pdz Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2019 Ja tam jestem świeżak cały czas ale u mnie dotykał Sarco i kilka główek jakby zanikało , przesadziłem w inne miejsce i chyba okazuje się, że one się dzielą. Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natan2012 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Nik@ napisał: Może te sprawy się wiążą że soba Pewnie masz rację, nie pomyślałem Zrobić jeszcze jedną podmiankę??? Dodam, że inne LPS-y nie dostały po d*pie 3 godziny temu, montymick napisał: Nie widzę dokładnie ale za dunką nie rośnie przypadkiem aiptasia Rośnie tu też masz rację, mam krewetki ale coś nie są zainteresowane Edytowane 24 Grudnia 2019 przez natan2012 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2019 Usuń najpierw tę aiptasie i zobacz, czy się porawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2019 Dunka to dość twardy koral, lecz nie lubi jak coś go drażni. U mnie Milka wystawiała polipy na prawie 3cm i drażnila dunke.U mnie też tak wyglądała jak był skok Kh. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2019 @natan2012 przecież tam jest ukwial ? czy się mylę ? to co się dziwisz, przestaw dunke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natan2012 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2019 To rhodactis, dunca już przestawiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach