miśku Zgłoś Napisano 7 Maja 2020 Przymierzam się do przesiadkiProjekt już prawie jest, czas pomyśleć o miejscu realizacji.Wiem że najlepiej w akwarium Szczecin, jak też wiem że trzeba poczekać ale i warto.Jednakze co z pozostałymi firmami? Wiem że robi e rybka, wiem że trochę loteria ale jest ogólnie OKKiedyś bardzo dobre opinie miał aquamedic, jednakże też rok temu pojawił się na forum wpis z ich niezbyt ładnym dziełem. Ciekawi mnie czy to pojedynczy przypadek czy spadek jakości po latach?Też nowością jest crazy coral ale opinii o ich wyrobach bardzo mało [emoji848]Możecie się podzielić doświadczeniem? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 7 Maja 2020 Widziałem akwa, które kleił myciok bardzo ładnie sklejone.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bmirek1 Zgłoś Napisano 7 Maja 2020 ja robiłem w e rybce ze stelarzem i zabudowa z lacobel wykonanie 1wsza klasa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niknik Zgłoś Napisano 7 Maja 2020 2 godziny temu, fifek33 napisał: Widziałem akwa, które kleił myciok bardzo ładnie sklejone. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk za to stelaże na odp...l. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Undizg Zgłoś Napisano 9 Maja 2020 Jedno akwarium robiłem w erybce. Żadnych zastrzeżen. Ale te nowe które zamówiłem klejone jest u Przemka Wieczorka razem ze stelażem. O jakość się nie martwię, tylko o termin realizacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.G. Zgłoś Napisano 9 Maja 2020 Kiedyś Przemek uratował mi ty.... , jak pękło mi akwarium i nie miałem co zrobić z rybami. Zadzwoniłem w piątek rano skleił i w niedziele palety pływały już w nowym akwarium . Wykonanie pierwsza klasa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R3BEL Zgłoś Napisano 10 Maja 2020 Ja swoje akwarium i stelaż zamawiałem w erybce. Jestem bardzo zadowolony z wykonania. Cytuj Akwarium 500L [brutto]. Filtracja: rollermat RedSea Reefmat 1200, media LR + Kulki + Life Bio Fil, Algae Scrubber DYI. Sprzęt: pompa obiegowa OCTO VarioS 8, cyrkulacja 2x Ecotech VorTech MP40qd + AI Orbit4, oświetlenie 2x ATI Straton Pro 153, reaktor wapnia OCTO CalReact 200 + Kamoer FX-STP2, komputer Neptune Systems Apex + Trident. https://nano-reef.pl/forums/topic/108597-360l-moja-pierwsza-rafa/ https://nano-reef.pl/forums/topic/121977-500l-fafarafa-ver2/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pikal Zgłoś Napisano 11 Maja 2020 Ja zamówiłem tydzień temu akwarium plus szafka na stelażu z sumpem w SeaGarden, czekam na realizację. Podzielę się informacjami jak już będzie stało na swoim miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pitereeek Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2023 W dniu 11.05.2020 o 21:33, Pikal napisał: Ja zamówiłem tydzień temu akwarium plus szafka na stelażu z sumpem w SeaGarden, czekam na realizację. Podzielę się informacjami jak już będzie stało na swoim miejscu. Twoja odpowiedź była dawno temu ale jak tam byłeś zadowolony? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach