Signarus Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2020 Używa ktoś jebao MDC? interesuje mnie różnica pomiędzy DCP w głośności i faktycznej wydajności . Na 1wszy rzut oka wydaje mi się ze ta 1wsza to dokładnie to samo co 2ga. Zmieniono barwy i dodano sterowanie wifi, które tak naprawdę w Morskim niepotrzebne. Cytuj Start 1.03.2012 250L + 96L sump, LR 18kg, LS 18kg, NJ3000, Schuran Jetskim 120, ATI 6x39w, Tunze 6045 i 6095 probiotyka z AF http://nano-reef.pl/...us/page__st__60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.G. Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2020 Oprócz wifi różnic nie widzę . Mam 6000 chodzi na połowie mocy i jest cicha . Sterowanie przez Wifi Działa płynnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xeon Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2020 Zamówiłem pompę w czwartek będę miał opiszę wrażenia i działanie pompy zakupiłem z czystej ciekawości co to jest jak się będzie zachowywać i działać. Myślę że w poniedziałek będę mógł coś napisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Signarus Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2020 Zamówiłem pompę w czwartek będę miał opiszę wrażenia i działanie pompy zakupiłem z czystej ciekawości co to jest jak się będzie zachowywać i działać. Myślę że w poniedziałek będę mógł coś napisać. Tez już kupiłem ale brak czasu na próby [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Start 1.03.2012 250L + 96L sump, LR 18kg, LS 18kg, NJ3000, Schuran Jetskim 120, ATI 6x39w, Tunze 6045 i 6095 probiotyka z AF http://nano-reef.pl/...us/page__st__60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2020 Siemka posiadam dcp8000, co mogę powiedzieć jest naprawdę cicha, jedyne co to tylko: mam spadki napięcia i muszę czasami zwiększyć lub zmniejszyć moc pompyWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2020 To pompa DC więc czemu spadki napięcia miałyby wpływ na wydajność pompy? Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xeon Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2020 Nie mogę nic powiedzieć bo nie wiem jak ja ustawić w aplikacji nie mogę sobie z tym poradzić. A swoją drogą rozmowa dotyczy pomp MDC a nie DCP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2020 Używa ktoś jebao MDC? interesuje mnie różnica pomiędzy DCP w głośności i faktycznej wydajności . Na 1wszy rzut oka wydaje mi się ze ta 1wsza to dokładnie to samo co 2ga. Zmieniono barwy i dodano sterowanie wifi, które tak naprawdę w Morskim niepotrzebne.To chyba się pomyliłemWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xeon Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2020 OK już uruchomiłem pompę z WiFi . Wrażenia co najważniejsze jest mega cicha nawet na 100% mocy . Jest bardzo mała mniejsza niż DCP 5000 i to sporo mniejsza . Moc pompy jest bardzo odczuwalna . Sterowanie lampy przez aplikacje działa bardzo dobrze . Moge z czystym sumieniem polecić tą pompe . Za jakiś czas będę mógł powiedzieć jak się zachowuje pod wpływem spadków napięć chodz u mnie oscyluje około 5 volt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pj007 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2021 I jak sprawuje się mdc? Warto dołożyć czy brać dcp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach