atk Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 Witajcie, za namową pewnej osoby podjąłem temat dołożenia 2x54W T5 do mojej lampy led maxspect rsx r5 300 i chciałem się z Wami tym podzielić Efekt który uzyskałem z użyciem 2x Ati Blue Plus jest po prostu WooooooW Na razie zestawione roboczo tylko kable będę odpowiednio prowadził PS. Muszę jeszcze ogarnąć szyby w akwa... Zdjęcia poniżej (nie oddają rzeczywistego uroku) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 Generalnie te lampy to kpina jakbym nie dołożył świetlówek do swojej rsx-150 to nadawało by się do podświetlania podwozia w wiejskim tuningu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atk Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 28 minut temu, boo12 napisał: Generalnie te lampy to kpina jakbym nie dołożył świetlówek do swojej rsx-150 to nadawało by się do podświetlania podwozia w wiejskim tuningu Według mnie nie da złe... Brakuje wg mnie tylko delikatnie niebieskiego/indygo... Ja ze swojej jestem bardzo zadowolony, a do tego za takie pieniądze się nic lepszego nie dostanie Po dołożenia T5 jest mega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 Teraz, atk napisał: Po dołożenia T5 jest mega To prawda ale jak wywalisz maxspecta i dasz jeszcze dwie świetlówki to jest jeszcze lepiej miałem wcześniej diune 8x39 i niestety zawiodłem sie na ledach, albo trzeba sromotnie zapłacić albo robić samemu lampę bo to światło jest na poziomie Chinek za kilka stówek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2020 Witam @atk Jakich odbłyśników użyłeś ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2020 9 godzin temu, atk napisał: Efekt który uzyskałem z użyciem 2x Ati Blue Plus jest po prostu WooooooW Fajnie to wyszło, będziesz zadowolony zawsze to dodatkowe światło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2020 Pomyśl jeszcze nad osłoną tych odbłyśników niestety w połączeniu ze środowiskiem panującym nad zbiornikiem to one w ten sposób długo nie pociągną i efekt będzie krótkotrwały. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atk Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2020 2 godziny temu, JerzyB napisał: Witam @atk Jakich odbłyśników użyłeś ? Pozdrawiam Heeey, użyłem kompletu 2x54w z firmy zoo***** (aby nie było że reklama) - znajdziesz łatwo na google Najważniejsze, że jest oparte na porządnym stateczniku marki Philips i dobrej jakości odbłyśniki zabezpieczone folia (trzeba pamiętać o jej ściągnięciu :)) Godzinę temu, chwialek napisał: Pomyśl jeszcze nad osłoną tych odbłyśników Myślę jak to ogarnąć... Dostawca ma wariant w tubach pcv ale podobno bardzo się grzeje i kosztuje 200 PLN więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2020 7 minut temu, atk napisał: Myślę jak to ogarnąć... Dostawca ma wariant w tubach pcv ale podobno bardzo się grzeje Nic się nie grzeje, posiadam 4szt T5 w tubach przy ledach, bzdura i opowieści. Lampa led też się grzeje, zresztą jak każda inna. Uważam że są to temperatury normalne nie wskazujące że coś może być nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antak Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2020 Cytat Generalnie te lampy to kpina jakbym nie dołożył świetlówek do swojej rsx-150 to nadawało by się do podświetlania podwozia w wiejskim tuningu Cytat bo to światło jest na poziomie Chinek za kilka stówek Serio??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkikla Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2021 W dniu 20.06.2020 o 22:58, atk napisał: Po dołożenia T5 jest mega Hej, zobaczyłem Twój post i od razu zamówiłem zestaw do swojego maxpecta 200w 2x39w, powiesz mi jak odbłyśniki zamontowałeś do lampy? wierciłeś w niej czy może znalazłeś jakiś złoty środek, aby lampy nie uszkadzać a t5 zawiesić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agata1990 Zgłoś Napisano 10 Października Hej odświeżam temat bo korzystam z maxapecta i też wydaje mi się że tego światła brakuje. Możesz wstawić jakieś linki co kupić jaki statecznik, jakie odblysniki żeby przerobić tą lampę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach