fifek33 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2021 Czy ktoś stosuje jakie wrażenia bo chce zrezygnować z aquaforest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2021 Ja stosuję od roku. 2 pojemniki zamiast 3chAF . Fajny koncentrat. Jak dla mnie super. Przeszedłem też na ich koncentrat wody morskiej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokson Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2021 Tu masz temat o tych płynach. Sam używam od jakiegoś roku. Jak dla mnie ok, ale ja mam tylko parę LPSów i softów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejdzej88 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2021 Ja stosuję tak samo jak czupacabra, ATI i podmianki raz na 1-2 miesiące na ich wodzie. Z racji refugium dodaję jeszcze kilka rzeczy, ale ICP wychodzi fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellb Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2021 Też dozuje ati pro. I jak kolega wyżej, przy refugium trzeba dodatkowo lać kilka suplementów. Ja daje żelazo, jod i stron. Podmianka raz na dwa tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jar2789 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2021 Też mam ATI E PRO i jestem bardzo zadowolony. Dodaję z ręki jod i stront. Podmian nie robię,a wyniki icp prawie igła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pj007 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2021 A jak to wygląda od strony ekonomicznej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jar2789 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2021 20 minut temu, pj007 napisał: A jak to wygląda od strony ekonomicznej ? Wystarczy odjąć same podmianki. U mnie to było 75 litrów wody co 10 dni czyli około 3 kg soli czyli 50 zł a i te dwe litry x2 starczają na około 3-4 miesiące (140zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2021 Ja kupuję 2 pojemniki średnio co 3 miesiące.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jar2789 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2021 37 minut temu, czupacabra napisał: Ja kupuję 2 pojemniki średnio co 3 miesiące. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak duże masz akwarium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2021 140lWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellb Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2021 Akwarium 140l i masz taką bardzo dużą konsumpcję Butle 2l, płyny "zageszczone" a schodzi ci to w kwartał. Jakie dzienne dawki dozujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2021 Ja mam same LPSy i kilka SPS. Ustawione mam 13 ml na dobę. To ja nie wiem czy to dużo.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach