JerzyB Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2021 23 godziny temu, AnT napisał: Prawie 4 kg skorupy ot taka konstrukcja . To pokaże jedną konstrukcje. Moduł waży około 2 kg z żywicy . 65x25x21h Nowa . Ponawiercany . Od spodu . Dokleiłem sobie stopki . AnT Witam Nie wiem , gdzie będzie filtracja biologiczna , bo to co pokazałeś na pewno tego nie zrobi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2021 Nie irytuj się... Ps: o tym, że AnT nie zadaje pytania na które nie zna odpowiedzi powiedziałem ja, Jarząbek :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2021 Bardzo fajny pomysł, trochę monolitycznej wyszło ale to oczywiście rzecz gustu i tu w ogóle nie będę polemizował, idea twoja a wykonanie i estetyka pierwsza klasa. Nie jestem super fanem ale za pomysł i wykonanie wyrazy uznania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2021 Byłem przekonany że sam się zabrałeś za lepienie, w takim razie uznanie jedynie za odwagę:) a już się na mialem pytać jakiej żywicy użyłeś:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2021 2 minuty temu, AnT napisał: To jeat w takich pieniążkach że nie warto nawet żywicy rozrabiać nie wspomne o formie . W Polsce to jest dostępne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2021 8 godzin temu, AnT napisał: O widzisz , zapomniałam jak i wcześniej też nie robiła . Komentować bez myślenia to każdy potrafi . byś zapytał co mam w sumpie itp to by było ? Witam Sorki , wczoraj nie byłem chyba sobą , bo zapomniałem , że miałeś przecież szkło., i wszystko hulało. Pokaż co masz pod akwarium. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2021 AnT, Sohal też widzę rośnie spory chłopak już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2021 10 godzin temu, AnT napisał: Tylko u nas takie zacofanie i ukierunkowanie . Oooo i tu sie absolutnie nie zgodze. Czasy sa piekne bo kazdy ma wybor.... napewno nie nazwalbym tego zacofaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2021 15 godzin temu, AnT napisał: Kuku A coz to za stworzenie boze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2021 Trąbka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 4 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2021 No i pojawiaja sie kolorki, masz reke do niefoto! A jak wrazenia z tonga? Oprocz wygladu daje cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 4 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2021 A kiedy fiszki? Ciekawe jak babki sobie z tonga radza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 11 Marca 2022 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach