JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Wityam Co wy na to , bo ja jestem zbulwersowany . Nie pytam pisowców , bo im to na rękę. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 xddddddddd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Słony leszcz Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) Skąd będziemy wiedzieli, jaki jest dzień tygodnia, jak TVN zabiorą? W TVP przecież codziennie jest niedziela Przy okazji zadymy dowiedziałem się, że wyłącznym właścicielem jest amerykańskie Discovery. Trochę to jednak dziwne, że nadawca należący do zagranicznego koncernu tak mocno angażuje się w bieżącą politykę i staje się niejako filarem oporu przeciwko władzom. Także temat jest bardziej złożony niż infantylne "chcą zabrać TVN". Edytowane 29 Lipca 2021 przez Słony leszcz (wyświetl historię edycji) http://nano-reef.pl/forums/topic/102607-to-jeszcze-będzie-ładna-kosteczka/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 33 minuty temu, JerzyB napisał: Wityam Co wy na to , bo ja jestem zbulwersowany . Nie pytam pisowców , bo im to na rękę. Pozdrawiam Jurek kto CI powie jak żyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Napisałem , że wyznawcy pisu maja nie odpowiadać . Temat nie jest złożony , to proste jak budowa cepa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Słony leszcz Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 1 minutę temu, JerzyB napisał: Napisałem , że wyznawcy pisu maja nie odpowiadać . Widzisz, ale to jest publiczne forum to raz, a my nie jesteśmy wyznawcami pisu - to dwa. Może trudno niektórym w to uwierzyć, ale nie wszyscy są wyznawcami partii politycznych czy stacji telewizyjnych http://nano-reef.pl/forums/topic/102607-to-jeszcze-będzie-ładna-kosteczka/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Przeszkadzała nie narodowa tv więc zniszczyć ją . Robią się powoli Węgry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Dali na bombelki? Dali! Mi tyle wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/lex-tvn-sprawa-ma-aspekt-polityczny/f1t5gqj,79cfc278 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 ... tvp - narodowa telewizjia ... ... ale jakiego narodu? ... bo na pewno nie polskiego. PK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Narodu pisowskiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Słony leszcz Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Że też polszitu nikt nie chce zabrać... http://nano-reef.pl/forums/topic/102607-to-jeszcze-będzie-ładna-kosteczka/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Spokojnie Ci co mają kablówki będą mieli dalej TVN. Oni nie dostaną tylko koncesji na sygnał antenowy. Tych co ciągną po antenie jest około 30%. A to przeważnie "stare dziodki" które oglądają tylko TVP chyba że się mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Słony leszcz Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Co jest w całej tej historii niepokojące, to że pis idzie na czołowe zdarzenie z USA, które już delikatnie acz stanowczo zasygnalizowało, że interesy amerykańskich firm leżą im na sercu i nie będą bezczynnie patrzeć. Kiepski moment na sprzeczki z wielkim bratem z zza oceanu, kiedy UE odpływa w opary urzędniczego absurdu, a bracia Rosjanie stałe gotowi wkroczyć, aby np strzec czci pomników radzieckich "bohaterów" walki z hitleryzmem (lub dowolnym innym pretekstem). Rozsądniej by było dać tę koncesję i wtedy dopiero coś robić z ograniczaniem udziału kapitału obcego w mediach, czy tam rozgrywać swoje wojenki z mediami nieprzychylnymi. Discovery to by pewnie i sprzedało połowę TVN, tylko kto (i/lub za ile) kupi nadawcę bez koncesji? Czyli na siłę kreowanie sytuacji konflikowej, i to z silniejszym. http://nano-reef.pl/forums/topic/102607-to-jeszcze-będzie-ładna-kosteczka/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) ;kiedy UE odpływa w opary urzędniczego absurdu' ,absurd ? dla pis i Ciebie . Za dwa lata wybory zamknąć usta nie wygodnym mediom , prosty plan. Edytowane 29 Lipca 2021 przez JerzyB (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Powinni wszystkie media zamknąć, ludzie by mieli chociaż spokój a tak podjudzają jednych na drugich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 3 minuty temu, albanos72 napisał: Powinni wszystkie media zamknąć, ludzie by mieli chociaż spokój a tak podjudzają jednych na drugich. Dokładnie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Jeśli będą obiektywne , to niech będą wszystkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 58 minut temu, JerzyB napisał: Jeśli będą obiektywne , to niech będą wszystkie. Które media są lub będą obiektywne jak każde media dbają o interesy różnych grup i czerpią z tego profity. Teraz to nawet w sporcie trudno o obiektywizm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Teraz to rząd ma swoje narodowe i chciał by podporządkować sobie wszystkie. W którym wieku my żyjemy , normalnie przypomina mi to komunę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Jurek żona bigosu nagotowała? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slider Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Zamknąć TVN-WSI i jużWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 @JerzyB Jakich odpowiedźi się spodziewałeś, masz co masz...na tym forum Cię zniszczą wyznawcy PiSu, szkoda nerwów i pisania, każdy Ci powie że nie jest za PiS ale 500+ 300+ bony turystyczne wszystko biorą, więc jak może być PiS zły, TVN chcą zamknąć bo za dużo jest wiadomości negatywnych o tej partii. Jak coś jest nie na rączkę władzy, tak to sie kończy! Lepiej nakarmić rybki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Słony leszcz Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 13 minut temu, Beti napisał: ale 500+ 300+ bony turystyczne wszystko biorą A Ty nie bierzesz? Jeśli to z moich podatków jest finansowane, to tylko ... no, nie chcę podpaść pod regulamin... ktoś bardzo naiwny by świadomie rezygnował z odzyskania chociaż części swojej kasy. Już nie wchodząc w ekonomiczne aspekty takiej redystrybucji. Co do Jerzego - jego kolejne "reytanowskie" sensacje to tylko na wesoło można brać;-) http://nano-reef.pl/forums/topic/102607-to-jeszcze-będzie-ładna-kosteczka/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slider Zgłoś Napisano 29 Lipca 2021 Jurek a tobie nie wystarcza Deutsche Welle. ? Przecież oni mówią całą prawdę całą dobę. Ba nawet nam chcą mówić jak mamy żyć.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach