Jano79 Zgłoś Napisano 24 Października 2021 Miał ktoś z was gobiodon okinawe i historio w jednym baniaku zastanawiam się czy mogę kupić moje akwa to 45*45*45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.G. Zgłoś Napisano 24 Października 2021 Moim zdaniem możesz kupić , jest zalecany do nano od 60l i mało pływa . Więcej siedzi między koralami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 24 Października 2021 W dniu 24.10.2021 o 18:27, Jano79 napisał: Miał ktoś z was gobiodon okinawe i historio w jednym baniaku zastanawiam się czy mogę kupić moje akwa to 45*45*45 A czemu chcesz mieć dwa Gobiodony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jano79 Zgłoś Napisano 24 Października 2021 Obydwie? W opisach jest napisane że mogą się tłuc między soba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.G. Zgłoś Napisano 24 Października 2021 W dniu 24.10.2021 o 19:59, Jano79 napisał: Obydwie? W opisach jest napisane że mogą się tłuc między soba Chcesz mieć 2? To raczej możesz zapomnieć . Widziałem różne odmiany i grało , ale tej samej nie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sider Zgłoś Napisano 25 Października 2021 Mam dwa i nic sie nie dzieje. Faktem jest to że ryby do pływających po zbiorniku nie należą. Siedzą albo w miękasach albo w grotach. Cytuj Szkło OW 100x70x50,lampa diy 8x39w + LEDy Fluo,obieg NewJet4500,2 x rw-8,odpieniacz diy na pompie aquabee 2000/1,filtr przepływowy,Reef Salt AF,balling AF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jano79 Zgłoś Napisano 25 Października 2021 W dniu 25.10.2021 o 07:10, Sider napisał: Mam dwa i nic sie nie dzieje. Faktem jest to że ryby do pływających po zbiorniku nie należą. Siedzą albo w miękasach albo w grotach. Hej ja mam 45*45*45 z twojego doświadczenia myślisz że będzie ok?, podgryzają u ciebie korale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 25 Października 2021 Zaniepokoiliście mnie trochę, ponieważ w kostce 30x30x30 miałem parkę żółtych gobiodonów, a obecnie właśnie wpuściłem dwa do swojego... Siedziały sobie w koralu do czasu kiedy hepatusowi odbiło... Zobaczył gobiodony i oczywiście sam się władował w krzak twardzieli, czym przepłoszył gobiodony, no i teraz siedzą w skale... Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rumik21 Zgłoś Napisano 25 Października 2021 Mam oba w 250l i okinawae tłucze tego drugiego. Wszystko zależy od ryby jedna będzie tłukła druga nie. Cytuj ReefMax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach