JerzyB Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 Godzinę temu, Ben_sage napisał: Dyktatorek stracił władzę w 2007 wzięli w tym udział jego braciszek i przyjaciel po lufie Donald.T. Wcześniej ktoś przyjmował i przejmował się? Przecież wszyscy dobrze wiedzą , że rządzi kaczor . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 W dniu 18.12.2021 o 20:51, Ben_sage napisał: Pokaż mi co powiedział a nie co kto o kim napisał. Jakiś marny redaktor który wypisuje dyrdymały i do niedawna był pracownikiem TVP w antysalonie , ale pewnie wyrzucony i bezrobotny piszę jakieś bajki o swoim były pracodawcy. Kaczyński w ogóle nie jest zainteresowany likwidacją stacji w której stałymi gośćmi jest rząd. Ta nagrana opozycja jest im potrzebna. Kaczor to świetny strateg i ma zdecydowaną większość w sejmie. Tak se czytam od czasu do czasu i sie dziwie. Że też chce ci się tłumaczyć oczywistą oczywistość , i to komu. W święto byłem u spowiedzi ale czytając co niektórych to jednak zgrzesze i podniose palec za aborcją bez granic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) 29 minut temu, volf napisał: Tak se czytam od czasu do czasu i sie dziwie. Że też chce ci się tłumaczyć oczywistą oczywistość , i to komu. W święto byłem u spowiedzi ale czytając co niektórych to jednak zgrzesze i podniose palec za aborcją bez granic. Tez jestem , za aborcją no moze nie bez granic.Co do większośći w sejmie , to ma , ale kupioną i to nie strateg lecz dyktator. A stacja TVN bardzo mu przeszkadza . https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/stan-po-burzy-kaczynski-tusk-morawiecki-i-polityczne-podsumowanie-2021-r/b66n9w5,79cfc278 Edytowane 8 Stycznia 2022 przez JerzyB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 3 godziny temu, JerzyB napisał: Tez jestem , za aborcją no moze nie bez granic. A nie lepiej bez granic ? tyczy się to par jednopłciowych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Edytowane 8 Stycznia 2022 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 Dosadny komentarz, nic dodać nic ująć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2022 (edytowane) Edytowane 9 Stycznia 2022 przez Ben_sage (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2022 3 godziny temu, Ben_sage napisał: Trudni faceci jesteście. To koniec dyskusji z wami . Porozmawiajcie z pisowcami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2022 A ty to kto jak nie pisowiec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach